Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

DANES PET ZAOSTALIH TEKEM

Danes bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi odigranih pet zaostalih tekem, s čimer bodo v moškem delu odigrana vsa do konca druge tretjine rednega dela, ob današnjih treh, manjka še 10 obračunov.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

PO PRAZNIčNEM PREMORU NAJPREJ ZAOSTALE TEKME

Po prazničnem premoru se bo danes nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. Odigrana bodo štiri srečanja, tri v ženskem delu – tudi primorski obračun Gen-I Volleyja in Luke Koper – in eno v moškem delu prvenstva, tekmeca bosta Panvita Pomgrad in Hoče.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR ZA KONEC LETA PREMAGAL ACH VOLLEY

V sredo so bila v Sportklub prvi odbojkarski ligi odigrana zadnja tri srečanja v letu 2020. Derbi vodilnih dveh ekip je dobil Merkur Maribor, ki je ACH Volleyju Ljubljana prizadejal drugi letošnji poraz. Vseeno pa bodo Ljubljančani leto zaključili na prvem mestu.

Preberi več
Aleš Oblak

SIP ŠEMPETER IN CALCIT PORAVNANA NA VRHU

Po zaostalih dvobojih v Sportklub prvi odbojkarski ligi je jasno, da bosta v ženskem delu prvenstva kot vodilni ekipi v novo leto vstopili SIP Šempeter in Calcit Volley, ki pa ima tri odigrane tekme manj od tekmic iz Savinjske doline.

Preberi več
Aleš Oblak

V SREDO šEST ZAOSTALIH TEKEM

Pred božičnimi prazniki bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi v sredo, 23. decembra, odigranih še šest zaostalih tekem. Ob 17.30 uri se bo začel derbi prvo- in drugouvrščene ekipe moškega dela prvenstva – ACH Volleyja Ljubljana in Merkur Maribora.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE DRUGIč BOLJšI OD MARIBORčANOV

Odbojkarji Calcit Volleyja so na zaostali tekmi 9. kroga Sportklub prve lige, ki je štela tudi za srednjeevropsko ligo Mevza, še drugič letos premagali Merkur Maribor. S tem so prekinili niz 15 zaporednih zmag Štajercev v vseh tekmovanjih.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠEMPETRANKE VENDARLE DO ZMAGE NAD KOPRčANKAMI

Odbojkarice SIP Šempetra so na zaostali tekmi 9. kroga Sportklub prve odbojkarske lige prišle do nove zmage, a so se proti Luki Koper zanjo morale močno potruditi. Novo prvenstveno zmago, skupno deveto, je zabeležil tudi Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

PESTER KONEC TEDNA ODPIRATA CALCIT IN MARIBOR

Danes, s pričetkom ob 18. uri, bo v Kamniku potekalo srečanje med Calcit Volleyjem in Merkur Mariborom. Zaostalo tekmo 9. kroga Sportklub prve lige, ki je pomembna v boju za vrh lestvice, si bo moč ogledati tudi na Sportklubu 2.

Preberi več
Aleš Oblak

SIP ŠEMPETER ZAčASNO NA VRHU

Odbojkarice SIP Šempetra so se po novi zmagi začasno prebile na vrh lestvice Sportkub prve odbojkarske lige. Calcit Volley je padel na drugo mesto, a ima odigrane tri tekme manj. V moškem delu prvenstva sta ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor zabeležila novi zmagi.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI žE 14. KROG

Pred klubi Sportklub prve odbojkarske lige je 14. krog, v katerem bo Merkur Maribor skušal nadaljevati zmagoviti niz in ostati najbližji zasledovalec ACH Volleyja Ljubljana. V ženskem delu prvenstva bo peto zaporedno zmago lovil SIP Šempeter.

Preberi več