Odbojkarska zveza Slovenije
 

ODBOJKARSKA KARAVANA NA OBALI

Tokrat je promocijska turneja prihajajočega evropskega prvenstva Trophy Tour obiskala osnovnošolce v Izoli in Kopru.

Preberi več

V MISLINJI VSE V ZNAMENJU ODBOJKE

Včeraj je bil v Mislinji pravi odbojkarski praznik! Poleg zmage naših odbojkaric proti Grčiji, ki so se tako uvrstile v finale evropske lige, je na Koroško pripotoval tudi pokal za evropske prvake.

Preberi več
Založba Nika

DANES PREMIERA URADNE HIMNE EUROVOLLEY 2019

V zadnjih letih je vse pogosteje, da velike športne dogodke pospremijo uradne pesmi oz. himne, ki so poleg športnih igrišč zajele tudi radijske valove in televizijske programe, kjer smo lahko občudovali z navijaškim duhom prežete videospote.

Preberi več
Aleš Oblak

DOGODEK 99 DNI DO EUROVOLLEY2019 V šTEVILKAH

Kar 660 se nas je v sredo zbralo v središču Ljubljane. 99 dni pred začetkom EuroVolley-ja je namreč zaživelo vseh 99 igrišč po Stari Ljubljani.

Preberi več

TROPHY TOUR OBISKAL BRASLOVčE IN ŠEMPETER

Po včerajšnji predstavitvi pokala za evropske prvake, se je naša vseslovenska odbojkarska karavana iz turneje EuroVolley preimenovala v Trophy Tour, saj so osnovnošolci dobili priložnost, da se slikajo s pokalom, ki ga bodo konec septembra dvignili novi prvaki stare celine.

Preberi več
OZS

KARAVANA V LJUBLJANI IN KAMNIKU

Promocijska turneja EuroVolleyja se je danes ustavila med osnovnošolci v dveh slovenskih odbojkarskih središčih, na OŠ Maksa Pečarja v ljubljanskih Črnučah in v Kamniku. Otrokom sta evropsko prvenstvo skozi odbojko predstavila nekdanja reprezentanta Klemen Hribar in Tomi Šmuc.

Preberi več
Sportida

SLOVENIJA JE V LJUBLJANI IGRALA ODBOJKO

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je v okviru priprav na septembrsko evropsko prvenstvo za moške danes v središču Ljubljane izpeljala prireditev, ki je obeležila 99 dni do začetka prvenstva, hkrati pa se je pred Mestno hišo zableščal povsem nov pokal za evropskega prvaka.

Preberi več
OZS

EUROVOLLEY TOUR TOKRAT NA SEVERNEM PRIMORSKEM

Danes je turneja EuroVolley Dejana Vinčića pripeljala v Novo Gorico, Janija Kovačiča pa v Kanal. Številnim šolarjem sta predstavila odbojko in EuroVolley, ki ga bomo septembra gostili v Sloveniji.

Preberi več

POKAL ZA EUROVOLLEY PREMIERNO V SLOVENIJI

Evropska odbojkarska konfederacija CEV bo pokal za zmagovalca evropskega prvenstva 2019, ki bo septembra potekalo v Franciji, Sloveniji, Belgiji in na Nizozemskem, prvič predstavila 5. junija v Ljubljani. Trofejo si bo premierno moč ogledati v sklopu prireditve 99 dni.

Preberi več
OZS

EUROVOLLEY KARAVANA TOKRAT NA DOLENJSKEM

Z našima nekdanjima reprezentantoma Miho Plotom in Danijelom Konciljo, dobitnikoma srebra z evropskega prvenstva 2015, smo obiskali Osnovno šolo Žužemberk in Osnovno šolo Bršljin v Novem mestu.

Preberi več