Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

UVOD V LIGO PRVAKOV PROTI FRIEDRICHSHAFNU

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana začenjajo z nastopi v najelitnejšem odbojkarskem tekmovanju – v Ligi prvakov. Prvi nasprotnik slovenskih prvakov, ki bodo igrali v skupini C, bo nemška ekipa Friedrichshafen, ki jih vodi selektor svetovnih prvakov Poljakov, Vital Heynen.

Preberi več
MOK Krka

KRKA - ACH VOLLEY LJUBLJANA 0:3

V tekmi 6. kroga 1. DOL sta se v Novem mestu pomerila Krka in ACH Volley. Nove zmage so se razveselili Ljubljančani, ki so tekmo dobili z rezultatom 0:3 (-18, -21, -18). Pri gostih sta bila najbolj razpoložena Pokeršnik (14) in Poluian (12), pri domačih Kosmina (10) in Turk (9).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH S SALONITOM, CALCIT PROTI ČRNUČAM

Povratne četrtfinalne tekme Pokala Slovenije so prinesle štiri polfinaliste, ki jih bomo v boju za prvo lovoriko v letošnji sezoni lahko spremljali med 21. in 23. decembrom. V boj za pokalni naslov se podajajo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley, Salonit Anhovo in Črnuče.

Preberi več
Aleš Oblak, FIVB

ODBOJKARSKA KARAVANA PRIHAJA V SLOVENIJO

Od turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bo med 29. novembrom in 2. decembrom gostila Ljubljana, nas ločita le še dva tedna. V boj za najvišja mesta se bo podalo tudi devet slovenskih dvojic, na čelu z Danijelom Pokeršnikom in Gašperjem Plahutnikom ter Nino Lovšin in

Preberi več
Marjana Zdovc Sporer / GEN-I Volley

ROGOŽANKE PRVE NA EVROPSKEM PARKETU

S kvalifikacijskimi tekmami se danes začenja tekmovanje v evropskem odbojkarskem pokalu Challenge, v katerem bomo imeli Slovenci štiri predstavnike. Prve se bodo v boj za uvrstitev v glavni del izločilnih bojev podale odbojkarice Formule Formis.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRVI PORAZ ACH VOLLEY-JA V MEVZI

Dan zatem, ko so oranžni zmaji dobili nasprotnike v ligi prvakov, so gostovali v Pliberku proti aktualnim prvakom MEVZE – Posojilnici AICH/Dob, kjer pa niso bili uspešni. Po tesnih petih nizih so morali premoč priznati nasprotnikom s 3:2 (18, -24, 22, -21, 19).

Preberi več

MARIBOR - ACH VOLLEY LJUBLJANA 1:3

V skoraj dve uri trajajočem dvoboju, do tega kroga še neporaženih ekip, so se v napeti tekmi zmage s 3:1 (22, -23, -21, -21) veselili odbojkarji ACH Volley-ja.

Preberi več

NOVA OKREPITEV V TIVOLIJU

Slovenski prvaki so svoje vrste tik pred žrebom lige prvakov dopolnili z novim organizatorjem igre. Gre za 22-letnega Andrija Vilimanovića iz Srbije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI DERBI Z DOBRODELNO NOTO

Odbojkarski koledar je to sezono namenil srečanje med najboljšima slovenskima ekipama že v 3. krogu državnega prvenstva. To soboto, 27. oktobra, se bosta ob 18. uri v Hali Tivoli pomerila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak, ACH Volley Ljubljana

TYMOFII POLUIAN ODSLEJ ZA SLOVENSKE PRVAKE

Slovenski odbojkarski prvak ACH Volley Ljubljana se je okrepil s Tymofiijem Poluianom. Ukrajinski odbojkar, ki je z ekipo treniral mesec dni, je v tem času prepričal vodstvo kluba, da z njim podpiše pogodbo.

Preberi več