Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE AZERBAJDžANU NUDILE DOBER ODPOR

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je za zaprtimi vrati odigrala še drugo pripravljalno tekmo z Azerbajdžanom. Potem, ko so bile v nedeljo tekmice boljše s 3:0, smo tokrat spremljali zelo izenačen obračun. Zmage z 2:3 (23, -22, -20, 22, -20) so se veselile gostje.

Preberi več
Aleš Oblak

AZERBAJDžANKE MOčNEJšE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru odigrala še zadnje uradno pripravljalno srečanje pred odhodom na evropsko prvenstvo, kamor bodo naša dekleta odpotovala v sredo. Azerbajdžanke so bile boljše s 3:0 (-22, -19, -20).

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI ZDAJ šE EP

Moška odbojkarska reprezentanca je v Ljubljani začela s pripravami na evropsko prvenstvo, ki ga bomo med 12. in 26. septembrom gostili v Sloveniji. Naši fantje, ki so nas leta 2015 razveselili s srebrnim odličjem, imajo tudi za domače prvenstvo visoke cilje.

Preberi več
OZS

SLOVENKE ZA KONEC DO ZMAGE NAD MADžARSKO

Ženska izbrana vrsta je zaključila z nastopi na močnem pripravljalnem turnirju v Szombathelyju na Madžarskem. Naša dekleta so bila na zadnji tekmi pokala Savaria s 3:0 uspešnejša od gostiteljic in so v boju s Španijo, Grčijo, Francijo in Madžarsko osvojila končno tretje mesto.

Preberi več
Extrem

ODBOJKARSKI SPEKTAKEL NA LJUBLJANICI

Prihodnji teden se v središču Ljubljane obeta nekaj edinstvenega, drugačnega, spektakularnega. V okviru promocije prihajajočega EuroVolleyja 2019, ki bo od 12. do 26. septembra potekal tudi v Ljubljani, bomo v četrtek, 22. avgusta zvečer, spremljali odbojkarski spektakel.

Preberi več
FIVB

ODBOJKARJEM NEKAJ DNI POčITKA, NATO TRDO DELO

Moška reprezentanca se je vrnila s Poljske, kjer je nastopila na kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. Naši fantje si vozovnice na olimpijski turnir za zdaj še niso uspeli priigrati, jih pa zato že točno čez mesec dni čaka nov izziv, domače evropsko prvenstvo.

Preberi več
OZS

SHANG DONG V KONčNICAH STRL ODPOR SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je v mariborski Lukni še drugič srečala s kitajskim moštvom Shang Dong. Potem, ko so naša dekleta včeraj slavila s 3:1, so bile tokrat boljše gostje, in sicer s 3:0 (-20, -26, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

DEKLETA ZAčELA Z DRUGIM TEDNOM PRIPRAV

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca nadaljuje s pripravami na evropsko prvenstvo, ki se bo 23. avgusta začelo v Turčiji, na Poljskem, Slovaškem in Madžarskem. Slovenski selektor Alessandro Chiappini ima v Kranjski Gori na voljo 16 odbojkaric, motivacije dekletom ne manjka.

Preberi več
Viljem Klanjšček

SLOVENKE DO POMEMBNE ZMAGE NAD HRVAšKO

Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva na Hrvaškem in v Italiji prišla do zmage nad gostiteljicami, Hrvaticami. Naša dekleta so bila od tekmic uspešnejša po petih nizih, s 3:2 (24 24, -18, 26, -8) in se veselila pomembne zmage.

Preberi več
Pošta Slovenije/OZS

POšTA SLOVENIJE IZDALA ODBOJKARSKO ZNAMKO

Danes je v okviru Pošte Slovenije izšla priložnostna znamka, posvečena evropskemu prvenstvu v odbojki za moške, ki ga bo Slovenija, skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko, gostila od 12. do 29. septembra.

Preberi več