Odbojkarska zveza Slovenije
 
OD Krim

OD KRIM - VITAL LJUBLJANA 3:0

Odbojkarice OD Krim so v 1. krogu 1. B DOL za ženske s 3:0 (14, 14, 23) premagale mestne tekmice, ekipo Vital Ljubljana.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRED SLOVENSKIMI PRVAKI PRVA TEKMA

V nedeljo se bo za slovenske prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana pričela nova sezona. Njihov prvi nasprotnik v prvem krogu državnega prvenstva bo na domačih tleh v Tivoliju lani tretjeuvrščeni Salonit Anhovo. Tekma se bo pričela ob 19. uri.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRIČAKOVANJA PODOBNA KOT VSELEJ

V odbojkarskem klubu ACH Volley Ljubljana so pripravili novinarsko konferenco, na kateri so predsednik kluba Rasto Oderlap, športni direktor Aleš Jerala, trener Andrej Urnaut in kapetan Matija Pleško predstavili načrte in cilje za sezono 2018/19.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

MONZA USPEŠNEJŠA OD SLOVENSKIH PRVAKOV

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so se v Bormiu na turnirju Step Volley Cup pomerili z italijanskim prvoligašem, Vero Volley Monza. Kvaliteten nasprotnik je tokrat prikazal vse svoje adute in bil s 3:1 (14, 23, 21, -17) boljši od slovenskih prvakov.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

DO DVEH ZMAG NA KANALSKEM TURNIRJU

Odbojkarski klub Salonit Anhovo je v soboto, 29. septembra, gostil turnir v spomin vsem preminulim kanalskim odbojkarjem. Na memorialu so poleg domače ekipe sodelovali še Calcit Volley in slovenski prvaki ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

Za aktualne državne in pokalne prvake je konec počitka. Že prejšnji ponedeljek so pričeli z intenzivnimi pripravami na novo sezono, v kateri se bodo pod taktirko novopečenega trenerja Andreja Urnauta dokazovali tudi v elitni evropski Ligi prvakov.

Preberi več
CEV

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL ŠE PURIĆ

Občasni slovenski odbojkarski reprezentant Diko Purić ostaja v vrstah slovenski prvakov, ACH Volleyja Ljubljana. Srednji bloker je pogodbo podaljšal še za eno leto.

Preberi več
Aleš Oblak

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL TUDI SATLER

Dober mesec po zaključku sezone sta zvestobo ACH Volleyju Ljubljana tudi v prihodnje obljubila Jan Pokeršnik in Matija Pleško, sedaj pa se jima je pridružil še Rok Satler.

Preberi več
Aleš Oblak

PLEŠKO ŠE ENO LETO ZA SLOVENSKE PRVAKE

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Matija Pleško je z ACH Volleyjem Ljubljana še za eno sezono podaljšal pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

BABKOV NOVA MOČ CALCIT VOLLEYJA

Po tem, ko je pretekli teden v kamniško sredino prišel srednji bloker Miha Bregar, je druga okrepitev Calcit Volleyja pred prihajajočo sezono 2018/19 31-letni Dmitrij Babkov.

Preberi več