Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI ZA UVOD V EP Z BELORUSIJO

Evropska odbojkarska konfederacija CEV je objavila končni razpored tekem skupinskega dela evropskega prvenstva za moške, ki ga bodo septembra skupaj gostile Francija, Slovenija, Nizozemska in Belgija. Slovenski odbojkarji bodo otvoritveno tekmo igrali proti Belorusom.

Preberi več
FIVB

ODZIVI PO VČERAJŠNJEM ŽREBU SKUPIN ZA EP

Po včerajšnjem žrebu skupin za evropsko prvenstvo v odbojki, ki bo septembra letos tudi v Ljubljani, smo za komentar naših tekmecev (skupina C: Slovenija, Rusija, Finska, Turčija, Makedonija, Belorusija) prosili nekatere slovenske reprezentante.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI BODO V SREDO DOBILI TEKMECE NA EP

Evropska odbojkarska zveza (CEV) je pripravila osnutek poteka žreba skupin za EuroVolley 2019, ki ga bo septembra gostila tudi Slovenija. Na žrebu, ki bo v sredo, ob 18.30 uri v Bruslju, bo v bobnu 24 udeleženk, že zdaj pa je znano, da bo Slovenija igrala v skupini C.

Preberi več
CEV

ZNANI VSI UDELEŽENCI EVROPSKIH PRVENSTEV

Slovenski odbojkarji in odbojkarice bodo poskrbeli, da bosta letošnje poletje in jesen odbojkarsko obarvana. Moška izbrana vrsta bo evropsko prvenstvo gostila v Ljubljani, na prvenstvu Stare celine pa bodo še drugič doslej igrala tudi naša dekleta.

Preberi več
OZS

SLOVENSKE ODBOJKARICE SPET DOMA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je vrnila z gostovanja v Izraelu, kjer so Slovenke odigrale zadnji krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo in si zagotovile svoj drugi nastop na prvenstvih Stare celine.

Preberi več
CEV

SLOVENKE BODO IGRALE NA EVROPSKEM PRVENSTVU!

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je zagotovila še drugi nastop na evropskih prvenstvih. Naša dekleta so na odločilni tekmi kvalifikacij, s 3:0 (17, 12, 23), premagala Izraelke in s štirimi zmagami in dvema porazoma zaključila kvalifikacije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V IZRAEL PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je zgodaj zjutraj odpotovala v Izrael, kjer bo odigrala še zadnjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Slovenke so na dobri poti, da se jim še drugič doslej uspe uvrstiti na prvenstvo stare celine.

Preberi več
Aleš Oblak

PO ZMAGI NAD ISLANDIJO ZA EP LE ŠE IZRAEL

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo s 3:0 (12, 11, 12) premagala Islandijo. Naša dekleta so tako ohranila drugo mesto v kvalifikacijski skupini A, uvrstitev na prvenstvo stare celine pa bodo moral potrditi še v Izraelu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PROTI ISLANDIJI IN IZRAELU PO EP

Slovenska ženska reprezentanca bo v soboto v Mariboru odigrala tekmo 5. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Islandiji, sledil bo še obračun v gosteh pri Izraelu. Naša vrsta je pred zadnjima tekmama kvalifikacij v dobrem položaju za uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE ZAČELE S PRIPRAVAMI

Slovenska ženska reprezentanca se je danes zbrala v Hočah in opravila prvi trening v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Te bodo potekale januarja, naša dekleta pa si bodo uvrstitev na prvenstvo stare celine skušala priigrati v obračunih z Islandijo in Izraelom

Preberi več