Odbojkarska zveza Slovenije
 
BVK Koper

V KATEGORIJI DO 18 LET LE ŠE VELIKI FINALE

V Portorožu smo lahko v organizaciji Beach volley kluba Koper lahko spremljali še drugi letošnji turnir za državno prvenstvo do 18 let, na katerem je nastopilo kar 45 dvojic iz vse Slovenije. Zmaga je šla v roke Roku Možiču in Jaki Udrihu ter Lani Žužek in Zali Špoljarič.

Preberi več

PRVIČ NA MIVKI TUDI ODBOJKARJI DO 18 LET

Minuli vikend smo v Ljubljani in Beltincih spremljali turnirja za državno prvenstvo v kategorijah do 18 let in junior. V Črnučah se je med seboj pomerilo 46 parov iz vse Slovenije, v Prekmurju pa je bil na sporedu še drugi regijski turnir najmlajših odbojkarjev na mivki.

Preberi več
OK SIP Šempeter

ŠEMPETRANI V EVROPSKEM PROJEKTU

V Odbojkarskem klubu SIP Šempeter so se odločili za sodelovanje v programu Erasmus+ Fun Sport z nazivom Novi trendi v treniranju za 6 do 9-letnike, "Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group".

Preberi več
Klemen Brumec

MLADI ŠE DRUGIČ NA MIVKI

V ljubljansko-gorenjski regiji in v primorski regiji z Logatcem je bilo minuli vikend zelo pestro, saj smo spremljali že druge turnirje za državno prvenstvo v kategorijah do 14 let in junior. Mladi odbojkarski upi so prikazali lepe predstave in odbojko na mivki na visoki ravni.

Preberi več
CEV

MLADINK NE BO NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Slovenska ženska mladinska reprezentanca na odločilni tekmi 3. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 19 let ni uspela premagati Slovaške, ki je bila uspešnejša s 3:0 (19, 17, 20). Naša dekleta tako ne bodo igrala na septembrskem prvenstvu Stare celine v Albaniji.

Preberi več

MLADI ODBOJKARJI NA MIVKI ODLIČNO ZAČELI

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je odpotovala na srednjeevropsko prvenstvo MEVZA v Pragi in že prvi dan navdušila z odličnimi predstavami v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let.

Preberi več
CEV

PROTI GRČIJI SLOVENKE POPRAVILE VTIS

Slovenska ženska mladinska reprezentanca je dobila drugo srečanje 3. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki potekajo v Grčiji. Naša dekleta so bila po porazu z Nizozemsko tokrat boljša od gostiteljicam in sicer s 25:21, 26:24 in 25:22.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ZA UVOD IZGUBILE Z NIZOZEMSKO

Slovenska ženska mladinska reprezentanca je morala na uvodni tekmi 3. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 19 let priznati premoč Nizozemski. Tekmice so bile boljše s 3:0 (18, 22, 20).

Preberi več
VC Portorož

V PORTOROŽU PRVENSTVO DO 14 LET

V Portorožu je minuli vikend potekal turnir za državno prvenstvo v odbojki na mivki do 14 let v primorski regiji z Logatcem. Udeležilo se ga je sedem dvojic pri dekletih, pri fantih sta se na tekmovanje kot edina predstavnika prijavila Vasja Jeklin in Benjamin Mugerli.

Preberi več
OZS

MLADINKE ZAČELE S PRIPRAVAMI NA KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska mladinska odbojkarska reprezentanca bo konec junija nastopila v zadnjem, tretjem, krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Selektor Gregor Rozman je dekleta zbral na pripravah v Ajdovščini, do odhoda v Grčijo pa bo izbrana vrsta trenirala še v Mariboru.

Preberi več