Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PREDSEDNIK CEV BORIčIć SPET POHVALIL DELO OZS

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) Aleksandar Boričić je obiskal Ljubljano, kjer se je srečal z vodstvom Odbojkarske zveze Slovenije ter predstavil svoj pogled na delo slovenske zveze in nadaljnje sodelovanje obeh organizacij.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARSKA PRVENSTVA PREKINJENA ALI KONčANA

Predsedstvo OZS in tekmovalno-registracijska komisija OZS sta odločila, da je prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi zaključeno, ostala tekmovanja so do nadaljnjega prekinjena.

Preberi več
OK Ankaran

ANKARANčANKAM NAGRADA EVROPSKE ZVEZE

Odbojkarski klub Ankaran je za izvedbo odbojkarske iniciative #VolleySkillChallenge prejel nagrado Evropske odbojkarske konfederacije (CEV).

Preberi več
CEV

USPEšEN UVOD V EU-ASIA PROJEKT

Odbojkarska zveza Slovenije je sprejela povabilo Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) in se vključila v evropski projekt Erasmus+ Sport z nazivom Sport for exchanges and mobility. Na uvodnem sestanku je Slovenijo zastopal Gašper Ribič.

Preberi več
Klemen Brumec

GREGORJU HRIBARJU BLOUDKOVA PLAKETA

Na Brdu pri Kranju so danes podelili Bloudkove nagrade in plakete za leto 2019. Med prejemniki plaket za pomemben prispevek k razvoju slovenskega športa je tudi nekdanji selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance in dolgoletni odbojkarski delavec Gregor Hribar.

Preberi več
CEV

ODBOJKARSKI IZZIV 1DAYMORE4VOLLEYBALL

CEV bo v sklopu 29. februarja, dodatnega dne, ki nam ga ponudi prestopno leto, drugič izpeljala iniciativo oz. projekt 1DayMore4Volleyball, hkrati pa mladim odbojkarjem in odbojkaricam pa tudi njihovim idolom pa ponudila možnost, da se preizkusijo v posebnem odbojkarskem izzivu.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIZNANJE KLEMNU ČEBULJU IN SAšI PLANINšEC

Odbojkarska zveza Slovenije je v Mariboru, kjer je potekala pripravljalna tekma moških reprezentanc Slovenije in Nizozemske, podelila nagrade za najboljša odbojkarja in trenerja leta 2019. Nagrado za najboljšega igralca oz. igralko sta prejela Klemen Čebulj in Saša Planinšec.

Preberi več

ZA KONEC LETA ODBOJKARJE OBISKAL DEDEK MRAZ

Slovenski odbojkarji, ki se intenzivno pripravljajo na kvalifikacije za olimpijske igre, ki bodo januarja potekala v Berlinu, so prosto dopoldne izkoristili za obisk Dolenjske in se srečali tudi z dedkom Mrazom.

Preberi več
OZS

BOžENK IN JAKOPIN NA OBISKU NA RADIU1

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta se odzvala vabilu Radia1 in obiskala začasni studio pred Mestno hišo v Ljubljani, v katerem je potekal 28-urni dobrodelni maraton.

Preberi več
OZS

REPREZENTANTA MED OTROKI

Slovenska reprezentanta Matic Videčnik in Uroš Pavlović sta z obiskom in našimi Oziji razveselila male bolnike na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo na pediatrični kliniki UKC Ljubljana ter jim na obraze pričarala nasmehe.

Preberi več