Odbojkarska zveza Slovenije
 

NA SREDNJEEVROPSKEM PRVENSTVU U-18 20 EKIP

V petek, 24. 8. in v soboto, 25. 8., bo v Murski Soboti na letnem kopališču na srednjeevropskem pokalu v odbojki na mivki za mlade do osemnajst let nastopilo skupaj 20 ekip iz šestih držav.

Preberi več
Facebook

SLOVENCI DO NASLOVOV SREDNJEEVROPSKIH PRVAKOV

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar so se v Portorožu veselili naslovov srednjeevropskih prvakov. Uspeh naše vrste sta z drugim mestom dopolnili še Tajda in Nina Lovšin.

Preberi več
VC Portorož

VZAJEMNA OPEN 2018

Karavana odbojke na mivki, se bo med 16.8.2018 in 18.8.2018 ponovno ustavila v Portorožu. Mednarodni turnir Vzajemna Open 2018, pod okriljem MEVZE in OZS bo potekal na igriščih Centralne plaže Portorož in na igriščih Marine Portorož.

Preberi več

IZ PRAGE S TREMI MEDALJAMI

Slovenski odbojkarji na mivki so odlično nastopili na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Pragi. V kategorijah do 16 let, do 18 let in do 20 let so osvojili tri odličja, dve zlati in eno bronasto.

Preberi več

MLADI ODBOJKARJI NA MIVKI ODLIČNO ZAČELI

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je odpotovala na srednjeevropsko prvenstvo MEVZA v Pragi in že prvi dan navdušila z odličnimi predstavami v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let.

Preberi več