Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Novak

ROTO-KEMA PUCONCI - SIP ŠEMPETER 0:3

V sedmem krogu 1A. DOL sta se v soboto 24.11.2018 ob 18. uri v Zeleni dvorani v Puconcih pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa SIP Šempeter. Tekmo so dobile gostje iz Šempetra z rezultatom 0:3 (27:29, 18:25 20:25).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA 17. MESTU, VELIK NAPREDEK DEKLET

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca na novi svetovni lestvici zaseda 17. mesto. V primerjavi z letom 2017 je naša izbrana vrsta napredovala za šest mest. Izjemen skok je uspel tudi dekletom, ki so glede na lansko lestvico pridobila kar 76 mest in so zdaj na 39. mestu.

Preberi več
Aleš Novak

ROTO-KEMA PUCONCI - GEN-I VOLLEY 0:3

V šestem krogu 1A. DOL sta se pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa GEN-I Volley. Dekleta iz ekipe GEN-I Volley imajo po šestih krogih še vedno poln izkupiček točk.

Preberi več
Aleš Novak

ROTO-KEMA PUCONCI - CALCIT VOLLEY 0:3

V soboto, 10. novembra, ob 18. uri, sta se v petem krogu 1A. DOL za ženske srečali domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Calcit Volley. Zmage z rezultatom 0:3 (-18, -27, -8) so se na koncu veselile Kamničanke.

Preberi več
Aleš Novak

ROTO-KEMA PUCONCI - NOVA KBM BRANIK 0:3

V tretjem krogu 1A. DOL - ženske, sta se pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in Nova KBM Branik. Z rezultatom 0:3 (18:25, 21:25, 8:25) so vse tri točke dobile večkratne državne prvakinje iz Maribora.

Preberi več
ELES

SLOVENSKE ODBOJKARICE NA OBISKU PRI ELESU

Članice slovenske ženske odbojkarske reprezentance so bile minuli teden posebne gostje na strokovnem posvetu podjetja ELES, sicer generalnega sponzorja ženske reprezentanca. Posvet je potekal v okviru tedna e-mobilnosti.

Preberi več
Aleš Oblak

BELGIJKE TUDI TOKRAT PREMOČNE ZA SLOVENKE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugem medsebojnem obračunu kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Belgije. Tekmice, sicer sedma reprezentanca na evropski lestvici, so bile v 4. krogu tekmovanja boljše s 3:0 (-17, -16, -23).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PROTI BELGIJI PO PRESENEČENJE

Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco jutri v Mariboru čaka še zadnji krog prvega dela kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Naša dekleta so doslej premagala Izrael in Islandijo ter izgubila z Belgijo, prav Belgijke pa bodo jutrišnji tekmec naše izbrane vrste.

Preberi več
CEV

BELGIJKE STRLE ODPOR BORBENIH SLOVENK

Slovenska ženska reprezentanca je morala po zmagah nad Izraelom in Islandijo v prvih dveh krogih kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Belgiji. V 3. krogu obračunov za nastop na prvenstvu Stare celine so bile gostiteljice boljše s 3:0 (23, 16, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI ŠE PROTI FAVORIZIRANI BELGIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Antwerpnu odigrala še tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Po pomembnih zmagah nad Izraelom in Islandijo se bodo naša dekleta srečala z Belgijkami, sicer prvimi favoritinjami skupine.

Preberi več