Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

ODBOJKARICE ZAčELE S PRIPRAVAMI

Ženska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer bo opravila prve treninge v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Selektor Alessandro Chiappini ima za zdaj na voljo enajst deklet, kot zadnja se bo izbrani vrsti 23. aprila pridružila kapetanka Eva Mori.

Preberi več
MEVZA

DRUGI KROG KVALIFIKACIJ V SLOVENIJI

Maribor bo med 6. in 9. majem gostil drugi krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo deklet do 16. leta starosti. Slovenske odbojkarice se bodo za nastop na EuroVolleyju pomerile s Turčijo, Portugalsko in Avstrijo. Reprezentanca dečkov do 17 let se je na prvenstvo že uvrstila.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE ZAčELE S PRIPRAVAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer bo opravila prve treninge v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Selektor Alessandro Chiappini ima za zdaj na voljo dvanajst deklet, kot zadnja se bo izbrani vrsti 23. aprila pridruži

Preberi več
Aleš Oblak

NA GIULIANIJEVEM SEZNAMU 16 ODBOJKARJEV

Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Alberto Giuliani je objavil spisek 16 odbojkarjev, ki jih v letošnji sezoni čaka nastop v elitni Ligi narodov in na septembrskem evropskem prvenstvu. Izbrana vrsta bo s pripravami začela 2. maja v Ljubljani.

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL REPREZENTANčNI SPISEK

Slovenska ženska izbrana vrsta se bo na pripravah za letošnjo reprezentančno sezono zbrala 12. aprila v Kranjski Gori. Selektor Alessandro Chiappini je tako objavil tudi spisek odbojkaric, na katere računa na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo in v evropski ligi.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI KADETI NA EP, KADETINJE V 2. KROG

Slovenska reprezentanca fantov do 17 let se je uvrstila na evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji so v velikem finalu s 3:1 premagali Avstrijo. Naša dekleta, ki so v finalu po petih nizih izgubila s Češko, si bodo nastop na EuroVolleyju do 16 let skušala zagotoviti v 2. krogu.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI IN SLOVENKE V FINALU!

Slovenska ženska reprezentanca je na tretji tekmi kvalifikacij za EuroVolley zabeležila tretjo zmago. Tokrat so bile naše odbojkarice boljše od Madžarske in bodo igrale v jutrišnjem finalu. V finalu bodo nastopili tudi odbojkarji, ki so v polfinalu odpravili favorizirano Češko.

Preberi več
OZS

ODLIčEN ZAčETEK MLADIH ODBOJKARJEV V ZADRU

Slovenski kadetski reprezentanci sta z odliko začeli kvalifikacije za evropsko prvenstvo v Zadru. Naša dekleta so si z zmagama nad Avstrijo in Hrvaško že priigrala polfinale, fantje pa so bili uvodoma uspešnejši od Slovaške in se prav tako uvrstili med štiri najboljše ekipe.

Preberi več
HOS

MEVZA - KVALIFIKACIJE KADETOV/KADETINJ ZA EP

Slovenski reprezentanci deklet do 16. leta in fantov do 17. leta nastopata na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zadar. PRENOSI tekem so na voljo na YouTube kanalu "Hrvatski odbojkaški savez".

Preberi več
OZS

MLADI REPREZENTANCI ODPOTOVALI V ZADAR

Slovenski reprezentanci deklet do 16. leta in fantov do 17. leta starosti sta odpotovali v Zadar, kjer bosta med 12. in 14. marcem nastopili na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

Preberi več