Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubski arhiv

ZA MLADINKE SLEDI FINALNI TURNIR

20. marca bomo v kategoriji mladink spremljali 1. dan finalnega turnirja na katerega se je uvrstilo osem ekip. Mladinci bodo istega dne odigrali še zadnji krog mladinske lige, v katerem bomo dobili šest ekip, ki bodo neposredno uvrščene na finalni turnir.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN MLADINCI ODIGRALI PREDZADNJI KROG

Minuli vikend smo spremljali tekme v kategorijah mini odbojke, starejših deklic in dečkov ter mladink in mladincev. Najstarejša kategorija je odigrala že predzadnji krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI 5. KROG

Minuli vikend smo spremljali tekme v kadetski kategoriji in v mali odbojki. V kadetskih ligah se je odvil že 5. krog državnega prvenstva, pri mali odbojki pa 3. krog »A« oziroma »B« lig. Nekaj turnirjev je bilo ponovno prestavljenih.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN MLADINCI ODIGRALI ŽE 5. KROG

Minuli vikend smo spremljali tekme mini odbojke, starejših deklic, dečkov, mladink in mladincev. Pred mladimi odbojkaricami in odbojkarji sta še dva vikenda turnirjev, zatem pa sledijo zaslužene zimske počitnice.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI ŽE 4. KROG

Kljub nekaterim prestavitvam turnirjev mladi odbojkarji in odbojkarice uspešno nadaljujejo s tekmovanji. Minuli vikend so bili v soboto na delu dečki in deklice male odbojke, v nedeljo pa kadeti in kadetinje.

Preberi več
klubski arhiv

NAJMLAJŠI DO PRVIH TEKEM

Najmlajše odbojkarice in odbojkarji so minuli vikend odigrali svoje prve turnirje. Spremljali smo tudi tekme starejših deklic in dečkov ter mladink in mladincev.

Preberi več
klubski arhiv

NOVO LETO JE OTVORILA MALA ODBOJKA

Prve tekme v novem letu so pripadle deklicam in dečkom v kategoriji male odbojke. Začele so se »A« in »B« lige. V nedeljo se je v Šempetru odvilo Odprto prvenstvo v mini odbojki.

Preberi več
klubski arhiv

ODIGRANE SO ZADNJE TEKME V LETU 2021

Zadnji letošnji turnirji v mlajših kategorijah so pripadli starejšim deklicam, starejšim dečkom, kadetinjam in kadetom. Minuli vikend se je odvil 2. krog državnega prvenstva za starejše deklice in dečke ter 3. krog prvenstva za kadetinje in kadete.

Preberi več
klubski arhiv

ZNANE SO EKIPE, KI BODO NASTOPALE V A LIGI

V soboto se je odigral zadnji krog kvalifikacij za A ligo v mali odbojki za deklice in dečke. V nedeljo so se nadaljevale tudi tekme pri kadetinjah in kadetih.

Preberi več
klubski arhiv

DEKLICE IN DEČKI SO ODIGRALI PRVI KROG

Starejše deklice in starejši dečki so v soboto odigrali 1. krog prve, druge in tretje lige državnega prvenstva. V nedeljo pa smo spremljali nadaljevanje lig v kategoriji mladink in mladincev.

Preberi več