Odbojkarska zveza Slovenije
 
HOS

EVROPSKI PROJEKT BIGG4VB ZAKLJUčEN

Odbojkarska zveza Slovenije je s svojimi partnericami, Hrvaško, Italijo, Poljsko, Islandijo in Avstrijo uspešno zaključila evropski projekt BIGG4VB - Better incorporation of Good governance principles for better volleyball success – skozi katerega je razvila petletno strategijo.

Preberi več
Alen Hadžić

OZS PODELILA PRIZNANJA NAJBOLJšIM V LETU 2021

V sklopu zaključnega turnirja za Pokal Slovenije v Ljubljani je Odbojkarska zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim odbojkarjem in odbojkaricam ter najuspešnejšima trenerjema za leto 2021.

Preberi več
OKS-ZŠZ

POZIV PREDSEDNIKA OKS-ZŠZ

Predsednik OKS ZŠZ Bogdan Gabrovec je vsem deležnikom v slovenskem športu poslal pismo, v katerem jih prosi naj še naprej negujejo pravila obnašanja v COVID 19 krizi.

Preberi več
CSiS

PRO SAFE SPORT- PROTI ZLORABAM OTROK V šPORTU

Evropska unija in Svet Evrope sta zagnala skupni projekt Pro Safe Sport+ »Stop spolnemu nadlegovanju in zlorabam otrok v športu«. V okviru projekta je na voljo komplet za usposabljanje, namenjen trenerjem in športnim delavcem.

Preberi več
NEVOBO

PRVI TRENINGI VOLLEYBALL4ALL DECEMBRA

Praktični del Erasmus+ Programme projekta Volleyball4All, ki je namenjen razvoju gibalnih sposobnosti otrok in v okviru katerega OZS sodeluje z Nizozemsko, Belgijo, Norveško in Češko, bomo v Sloveniji začeli izvajati že decembra.

Preberi več
Olympic.si

RAZSTAVA SLOVENSKI šPORT 1991-2021 V BTC-JU

Kristalna palača te dni gosti posebno razstavo, posvečeno slovenskemu športu in športnikom. Obiskovalci si jo lahko ogledajo vsak dan, saj je postavljena v galeriji na prostem.

Preberi več

OZS AKTIVNA V PROJEKTIH ERASMUS+ PROGRAMME

Odbojkarska zveza Slovenije je še naprej aktivno vključena v projekte Erasmus+ Programme, skozi katere skuša skupaj s svojimi državami partnericami skrbeti za nadaljnji razvoj odbojke v Sloveniji.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI SE Z EP VRAčAJO S SREBROM

Slovenski odbojkarski veterani v kategoriji nad 56 let so uspešno nastopili na evropskem prvenstvu v Alcudiji na špaskem otoku Mallorca in se domov vrnili s srebrnim odličjem.

Preberi več
OZS

ZA OZS IZJEMNO PESTER TEDEN

Odbojkarska zveza Slovenije je minuli teden v Ljubljani gostila žreb elitne lige prvakov in gala prireditev CEV, v Kranjski Gori je potekala evropska trenerska konvencija s 170 udeleženci, v Ljubljani pa še dan slovenskega športa in olimpijski festival.

Preberi več
CEV

POZITIVNE USMERITVE IN NADALJNJI RAZVOJ

V okviru evropskega prvenstva za moške je v Katovicah, kjer so se odvijali finalni obračuni, potekala še redna letna skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV). Rdeča nit skupščine so bile pozitivne usmeritve in nadaljnji razvoj odbojke v Evropi.

Preberi več