Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENSKI LUDUS V BOJ ZA NAJVIšJA MESTA

V Športnem parku Ludus v Ljubljani je že vse nared za začetek srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, ki ga bomo spremljali od petka do nedelje in na katerem se bo v boj za srednjeevropski naslov podalo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAMNIKU FINALE SREDNJEEVROPSKE LIGE

Samo šest dni po odbojkarskem prazniku v Velenju se v Kamniku obeta nov spektakel. Na sporedu bosta obe finalni tekmi srednjeevropske lige. Ob 16. uri se bodo pomerile odbojkarice Nove KBM Branika in Swietelsky-Bekescsaba, ob 19. uri pa Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIK BO GOSTIL FINALNI TURNIR MEVZE

V petek, 17. marca 2023, se bodo štiri najboljše ekipe letošnje edicije srednjeevropske lige srečale na superfinalnem turnirju MEVZA v Kamniku.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORčANKE V FINALU SREDNJEEVROPSKE LIGE

Odbojkarice Calcit Volleyja so na povratni polfinalni tekmi srednjeevropske lige doma izgubile proti Novi KBM Braniku z 1:3 (-17, 14, -21, -17). Na prvem obračunu so s 3:0 zmagale Kamničanke, tako da je o napredovanju odločal zlati niz, ki so ga s 15:7 dobile Mariborčanke.

Preberi več
Aleš Oblak

BREZ SKRIVALNIC PRED SOBOTNIM FINALOM

Odbojkarice Calcit Volleyja v sredo, ob 20. uri, čaka povratna tekma polfinala srednjeevropske lige. V Kamniku bodo gostile Novo KBM Branik, ki so jo na prvi tekmi premagale z 0:3 (-21, -13, -19), že v soboto pa se bosta ekipi v Velenju pomerili še v finalu Pokala Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FINALU MEVZA

Na povratni tekmi polfinala srednjeevropskega prvenstva Mevza sta se v Ljubljani srečali ekipi ACH Volleyja Ljubljana in Merkur Maribora. Tako kot minuli teden so bili boljši slovenski prvaki, ki so slavili s 3:0 (22, 12, 16) in se uvrstili v veliki finale tekmovanja.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANKE PRED VRATI FINALA MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi srednjeevropske lige v gosteh premagale Novo KBM Branik s 3:0 (21, 13, 19). Povratna tekma bo prihodnjo sredo, ob 20. uri, v ŠD Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

PO PETIH LETIH SPET V FINALU MEVZE

Odbojkarji Calcit Volleyja so na povratni polfinalni tekmi srednjeevropske lige premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:2 (21, -21, -18, 21, 10). Ker so tudi na prvi tekmi v Pliberku zmagali s 3:1 (22, 22, -17, 24), bodo igrali v finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

NA SPOREDU SPET ZAKLJUčNI BOJI MEVZA

V srednjeevropskem prvenstvu MEVZA bodo v sredo na sporedu povratne tekme polfinala za moške, spremljali pa bomo tudi prva polfinalna obračuna pri ženskah. Za uvrstitev v veliki finale se bori pet slovenskih predstavnikov.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE TRETJIč BOLJšI OD DOBLJANOV

Odbojkarji Calcit Volleyja so na prvi polfinalni tekmi srednjeevropske lige v Pliberku premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (22, 22, -17, 24). Povratna tekma bo prihodnjo sredo, 1. marca, ob 20. uri, v ŠD Kamnik.

Preberi več