Odbojkarska zveza Slovenije
 
Draš Sport

SLOVENCI BODO IGRALI NA EUROVOLLEYJU

Slovenska moška reprezentanca do 18 let se je uvrstila na evropsko prvenstvo, ki ga bo julija gostila Gruzija. Varovanci Iztoka Kšele so v velikem finalu prvega kroga kvalifikacij s 3:1 premagali Avstrijo in bodo v Tbilisiju branili zlato odličje.

Preberi več
MEVZA

MLADI ODBOJKARJI PO VOZOVNICO ZA EP

Slovenski reprezentanci fantov do 18 let in deklet do 17 let bosta med 6. in 9. januarjem nastopili v 1. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Varovanci Iztoka Kšele se bodo na EuroVolley skušali prebiti pred domačimi navijači, naše odbojkarice pa potujejo v Zadar.

Preberi več
CEV

ROPRET NAJBOLJšI PODAJALEC EUROVOLLEYJA

Slovenski reprezentant Gregor Ropret je po mnenju ljubiteljev odbojke z vsega sveta najboljši podajalec evropskega prvenstva, na katerem so naši odbojkarji osvojili srebrno odličje. Ropret je s svojimi predstavami prepričal največ obiskovalcev spletne strani CEV.

Preberi več
CEV

ITALIJANI PRVAKI, SLOVENCEM TRETJE SREBRO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v velikem finalu evropskega prvenstva, katerega zaključek gostijo Katovice, po petih nizih z 2:3 (-22, 20, -20, 20, 11) priznati premoč Italiji. Naši odbojkarji so tako po 2015 in 2019 osvojili še tretje srebro.

Preberi več
CEV

IZJEMNI SLOVENCI V FINALU #EUROVOLLEYM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo igrala v velikem finalu evropskega prvenstva, katerega zaključek se odvija v Katovicah. Naši odbojkarji so pred več kot 11.000 glavo množico Poljakov gostitelje odpravili z 1:3 (-17, 30, 16, 35). Jutrišnji finale bo ob 20.30 uri.

Preberi več
CEV

SLOVENCI JUTRI V POLFINALU EP PROTI POLJSKI

Slovenska reprezentanca se jutri podaja v boj za odličja. Naša izbrana vrsta se bo v polfinalu evropskega prvenstva v Katovicah pomerila z gostiteljico Poljsko in si še drugič zapored in tretjič na zadnjih štirih prvenstvih skušala priigrati uvrstitev v veliki finale.

Preberi več
CEV

SLOVENCI SE ZNOVA PODAJAJO V BOJ ZA ODLIčJA

Slovenska moška reprezentanca bo igrala v polfinalu evropskega prvenstva in se še tretjič borila za odličja. Naši odbojkarji so v četrtfinalu EuroVolleyja v Ostravar Areni z 0:3 (-21, -19, -25) odpravili gostitelje Čehe. Polfinale proti Poljski bo v soboto v Katovicah.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA PROTI ČEšKI ZA POLFINALE EUROVOLLEY

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Ostravi igrala četrtfinale evropskega prvenstva proti Češki, ki je včeraj iz boja za najvišja mesta izločila aktualno olimpijsko prvakinjo Francijo. Obračun v Ostravar Areni se bo začel ob 19. uri.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PREK HRVATOV DO čETRTFINALA EP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je z zmago nad Hrvaško s 3:1 (20, 18, -19, 12) uvrstila v četrtfinale evropskega prvenstva in se bo znova borila za najvišja mesta. V boj za polfinale se bodo naši fantje podali proti zmagovalcem obračuna med Francijo in Češko.

Preberi več
CEV

SLOVENCI JUTRI PROTI HRVATOM ZA čETRTFINALE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri na Češkem igrala obračun osmine finala evropskega prvenstva. Tekmeci naših odbojkarjev bodo Hrvati, srečanje v Ostravar Areni se bo začelo ob 16. uri.

Preberi več