Odbojkarska zveza Slovenije
 
SIP Šempeter

LJUBLJANčANI PRVAKI TURNIRJA REGIJ

Reprezentanca Ljubljanske regije z okolico je zmagovalka letošnjega turnirja regij za dečke. Srebro so osvojili odbojkarji Koroške s Celjsko regijo, bron je pripadel izbrani vrsti Maribora z okolico in Pomursko regijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE USPEšNEJšE OD LATVIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zenica, s 3:1 (14, 22, -23, 21) premagala Latvijo. Jutri naša dekleta čaka obračun s Češko, ki se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z OPTIMIZMOM V ZENICO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo ob 13. uri odpotovala v Zenico, kjer jo čaka drugi turnir kvalifikacij za avgustovsko evropsko prvenstvo. Naša dekleta bodo prvo tekmo igrala v petek proti Latviji, sledila bosta obračuna s Češko ter Bosno in Hercegovino.

Preberi več
CEV

BOSANKE V KONčNICAH NIZOV STRLE ODPOR SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je izgubila prvo tekmo prvega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Daugavpils. Odbojkarice Bosne in Hercegovine so bile uspešnejše s 3:0 (23, 20, 24). Že jutri se bodo naša dekleta pomerila z Latvijo.

Preberi več
OZS

SLOVENSKE ODBOJKARICE POTUJEJO V LATVIJO

Slovenska ženska reprezentanca bo v zgodnjih jutranjih urah odpotovala v Daugavpils, kjer bo igrala na prvem kvalifikacijskem turnirju za evropsko prvenstvo. Prve tekmice naših deklet bodo odbojkarice Bosne in Hercegovine, sledila bosta obračuna z Latvijo in Češko.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DANES PROTI MADžARSKI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v sklopu priprav na majske kvalifikacije za evropsko prvenstvo odigrala dve pripravljalni tekmi proti Avstriji, danes in jutri pa se bodo naša dekleta v Kaposvarju pomerila še z Madžarkami.

Preberi več
As Cannes

DANIJEL KONCILJA OSVOJIL FRANCOSKO PRVENSTVO

Nekdanji slovenski reprezentant Danijel Koncilja se je s Cannesom razveselil naslova francoskih državnih prvakov. V velikem finalu je njegovemu moštvu po zaostanku z 0:1 v zmagah proti Chaumontu uspel preobrat za osvojitev desete lovorike.

Preberi več
Aleš Oblak

EVA ZATKOVIć ODHAJA V FRANCIJO

Slovenska odbojkarska reprezentantka Eva Zatković bo kariero nadaljevala v tujini. Potem, ko je dve leti uspešno branila barve kamniškega Calcit Volleyja, jo bomo v prihodnji sezoni lahko spremljali v dresu najuspešnejšega francoskega kluba, RC Cannesa.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE ZAčELE S PRIPRAVAMI

Ženska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer bo opravila prve treninge v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Selektor Alessandro Chiappini ima za zdaj na voljo enajst deklet, kot zadnja se bo izbrani vrsti 23. aprila pridružila kapetanka Eva Mori.

Preberi več
Hellenic Volleyball Federation

TUDI ŽIGA ŠTERN V GRčIJI DO POKALNE LOVORIKE

Slovenska reprezentanta Monika Potokar in Žiga Štern sta se v preteklem tednu v Grčiji razveselila pokalnih lovorik. Tine Urnaut in Jan Kozamernik se bosta z moštvom Allianz Milanom v polfinalu ekip, ki se borijo za 5. mesto v italijanskem prvenstvu, pomerila z Verono.

Preberi več