Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE USPEšNEJšE OD LATVIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zenica, s 3:1 (14, 22, -23, 21) premagala Latvijo. Jutri naša dekleta čaka obračun s Češko, ki se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
CEV

BOšNJAK IN BRAčKO žE V OSMINI FINALA EP

Slovenska odbojkarja na mivki Črtomir Bošnjak in Rok Bračko sta se na evropskem prvenstvu do 22 let v Badnu uvrstila v osmino finala. V skupinskem delu tekmovanja sta vknjižila tri zmage in prepričljivo osvojila prvo mesto v skupini F.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z OPTIMIZMOM V ZENICO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo ob 13. uri odpotovala v Zenico, kjer jo čaka drugi turnir kvalifikacij za avgustovsko evropsko prvenstvo. Naša dekleta bodo prvo tekmo igrala v petek proti Latviji, sledila bosta obračuna s Češko ter Bosno in Hercegovino.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADI ODBOJKARJI NA MIVKI ODPOTOVALI V BADEN

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je odpotovala v avstrijski Baden, ki bo od 13. do 16. maja prizorišče evropskega prvenstva do 22 let. Slovenijo bodo zastopali Asja Šen in Lana Žužek ter Črtomir Bošnjak in Rok Bračko.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA V SKUPINI Z GOSTITELJI PRVENSTVA

Albanija bo od 10. do 18. julija gostila evropsko prvenstvo za odbojkarje do 17 let. Slovenija bo nastopila v skupini 1, skupaj z Albanijo, Turčijo, Rusijo, Belgijo in Latvijo.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE KLONILE PROTI ČEHINJAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s porazom zaključila prvi kvalifikacijski turnir za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu. V Daugavpilsu v Latviji so Slovenke morale priznati premoč Čehinjam, ki so zmagale s 3:1 (-21, 22, 19, 16).

Preberi več
OZS

KADETINJE IZGUBILE PROTI TURčIJI

Zadnji dan kvalifikacijskega turnirja za nastop na evropskem prvenstvu do 16 let je slovenska reprezentanca izgubila odločilno srečanje proti izbrani vrsti Turčije. Favorizirane tekmice so bile boljše s 3:1 (25:23, 16:25, 25:12, 25:21).

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE DO ZMAGE PROTI LATVIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Daugavpils, prišla do zmage nad gostiteljico Latvijo. Naša dekleta so bila od tekmic boljša s 3:0 (15, 27, 14) Jutri ob 15.00 bodo Slovenke odigrale še obračun s Češko.

Preberi več
OZS

KADETINJE DO DRUGE ZMAGE V MARIBORU

Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu do 16 let premagala izbrano vrsto Avstrije. Mlade Slovenke so bile od tekmic boljše s 3:0 (24, 22, 22) v nizih. Jutri ob 19. uri jih čaka tekma s Turčijo.

Preberi več
OZS

KADETINJE BOLJšE OD PORTUGALK

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je z zmago s 3:1 (17, -23, 22, 18) proti Portugalski začela 2. krog kvalifikacij za EP do 16 let, ki ga bomo julija spremljali na Madžarskem in Slovaškem. Jutri se bodo dekleta v Mariboru pomerila z Avstrijo.

Preberi več