Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI PROTI ČILU PO PRVO ZMAGO

Slovenski odbojkarji so vendarle dočakali začetek tekmovalne sezone, na katero se pripravljajo vse od sredine maja. Danes, ob 20.30 uri, se bodo v Areni Stožice v okviru kvalifikacij za Ligo narodov pomerili s Čilom. Turnir FIVB Challenger Cup bosta s tekmo ob 17.30 uri odprla Eg

Preberi več
FIVB

UVODNA TEKMA TURNIRJA BELORUSOM

Belorusi, sicer tudi tekmeci Slovenije na septembrskem EuroVolleyju v Ljubljani, so odlično začeli s kvalifikacijami za Ligo narodov, saj so v Stožicah na izenačeni tekmi s 3:2 (-21, 16, -20, 24, 9) premagali Egipt.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI NA PRVI TEKMI ZMLELI ČILENCE

Čile, v Južni Ameriki sicer ena najboljših reprezentanc, v Stožicah v prvem kolu kvalifikacij za Ligo narodov ni imela nobenih možnosti proti razigrani Sloveniji. Gostitelji turnirja, ki veljajo za prve favorite za zmago, so slavili gladko, s 3:0 (15, 15, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

V ARENI STOžICE VSE PRIPRAVLJENO ZA SPEKTAKEL

Ljubljana bo med 3. in 7. julijem gostila pokal FIVB Volleyball Challenger, kvalifikacije za uvrstitev v Ligo narodov. Slovenski odbojkarji se bodo v Areni Stožice, kjer je že vse nared za odbojkarski spektakel, pomerili z reprezentancami Čila, Turčije,Kube, Egipta in Belorusije.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVI TEST ZA SLOVENSKE ODBOJKARJE BO EGIPT

Slovenska moška reprezentanca zaključuje s pripravami na kvalifikacije za Ligo narodov, ki jih bo med 3. in 7. julijem gostila Ljubljana. Prvi test pripravljenosti bosta prijateljski tekmi z Egiptom, ki bosta na sporedu jutri v Stožicah in v petek na Ravnah na Koroškem.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V BOJ ZA ELITNO LIGO NARODOV

Slovenski odbojkarji so vendarle dobili tekmece za julijske kvalifikacije za Ligo narodov. Naši fantje bodo med 3. in 7. julijem v Areni Stožice v Ljubljani gostili Kubo, Čile, Turčijo, Belorusijo in Egipt, v elitno Ligo narodov jih vodi le zmaga.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI ŠE EN ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

V Ljubljani bomo med 3. in 7. julijem spremljali še en odbojkarski spektakel. Slovenija bo gostila Challenge Cup, na katerem si bodo naši odbojkarji skušali priigrati uvrstitev v VNL. Katere reprezentance bodo nastopile v Ljubljani, bo znano po kontinentalnih kvalifikacijah.

Preberi več