Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Formula Formis

PRVI DEL PRVENSTVA PRI KONCU

Prvi del državnega prvenstva za starejše dečke in deklice, ki poteka v okviru kvalifikacijskih turnirjev za uvrstitev v A ligo, je skoraj že pri koncu, znana pa je tudi že večina ekip, ki se bodo podale v boj za državna naslova.

Preberi več
Gregor Čiček

ZA DEČKI IN DEKLICAMI ŽE 3. KROG KVALIFIKACIJ

V državnem prvenstvu starejših deklic in dečkov smo minulo nedeljo spremljali obračune 3. kroga prvenstva, ki so že dali bolj jasno sliko, katere ekipe se lahko spogledujejo z uvrstitvijo v A ligo in katera moštva bomo v drugem delu tekmovanja najverjetneje spremljali v B ligah.

Preberi več
OK Maribor, OK Jesenice

ZA DEČKI IN DEKLICAMI DRUGI KROG

V nedeljo smo po vsej Sloveniji znova lahko spremljali kvalifikacijske turnirje prvega dela državnega prvenstva za starejše dečke in starejše deklice. Na parket so tokrat stopile tudi tiste ekipe, ki so bile v uvodnem krogu proste.

Preberi več

NA PARKETU TUDI ŽE STAREJŠI DEČKI IN DEKLICE

V letošnjem državnem prvenstvu starejših dečkov in deklic bomo spremljali nastope kar 27 ekip dečkov in 63 ekip deklic, ki se bodo med seboj pomerili za naslova državnih prvakov. Prvi obračuni so potekali minulo nedeljo, finalni turnir bo na sporedu maja prihodnje leto.

Preberi več
Aleš Oblak, OK Vital

ŽIVA COF IN ZORAN KEDAČIČ NA ČELU U16 IN U17

Mladi slovenski odbojkarski reprezentanci, dekleta do 16. leta starosti in fantje do 17. leta starosti, bodo prvič doslej nastopili v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Izbrani vrsti bosta vodila Živa Cof in Zoran Kedačič.

Preberi več
Davor Magašić

CALCIT VOLLEY PRVAK V MALI ODBOJKI ZA DEČKE

Na finalnem turnirju v mali odbojki za dečke so največ pokazali Kamničani, ki so zasluženo postali državni prvaki, pred domačini iz Braslovč, tretje mesto so si priborili Mariborčani, nehvaležno četrto mesto je ostalo za Ljubljana Volley.

Preberi več
Olimp Ljubljana

VITAL LJUBLJANA NAJBOLJŠI V MALI ODBOJKI

Odbojkarice Vitala Ljubljane so državne prvakinje v mali odbojki. V izjemno razburljivem in izenačenem finalu so z 2:1 (23, -22, 23) premagale Braslovče. Tretje mesto je zasedel Olimp Ljubljane, ki so bile v boju za 3. mesto z 2:0 (22, 18) slavile nad ŽOK Triglavom Kranjem.

Preberi več
ŽOK Braslovče

BRASLOVČANKE PRVAKINJE V MINI ODBOJKI

V soboto, 19. maja 2018, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir v mini odbojki za deklice v sezoni 2017/2018, na katerega so se uvrstile štiri ekipe, ki so skozi prvenstvo pokazale največ znanja, Braslovče, Formula Formis I, Ankaran Hrvatini in Vital Ljubljana I.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

MLADI ODBOJKARJI SALONITA ANHOVO NAJBOLJŠI

Na odlično organiziranem F4 turnirju za starejše dečke so slavili domači odbojkarji nad ekipo Panvita Pomgrad. V tekmi za 3. mesto so zmagali kamniški odbojkarji pred ekipo iz Maribora.

Preberi več
ŽOK Braslovče

MLADE ODBOJKARICE NOVE KBM BRANIK DO NASLOVA

V nedeljo, 20. maja, se je v dvorani OŠ Braslovče odvijal finalni turnir starejših deklic. Za naslov državnih prvakinj so se pomerile ekipe Vital Ljubljana, ŽOK Sobota, Nova KBM Branik in domačinke iz Braslovč.

Preberi več