Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

PRODAJA VSTOPNIC ZA OI KVALIFIKACIJE V TEKU

Z Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) so včeraj sporočili, da so organizatorji kvalifikacijskega turnirja v Berlinu začeli s prodajo vstopnic.

Preberi več
Aleš Oblak

GIULIANI: »ŽELIM, DA FANTJE ZNOVA DAJO VSE."

Slovenska moška reprezentanca bo med 5. in 10 januarjem odigrala 2. krog kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu in si skušala priigrati nastop na olimpijskem turnirju. Slovenski selektor Alberto Giuliani je prepričan, da bodo fantje tudi tokrat dali vse od sebe.

Preberi več
FIVB

OLIMPIJSKE KVALIFIKACIJE ZNOVA V BERLINU

Z Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) so sporočili, da bo prizorišče 2. kroga kvalifikacij za olimpijske igre za moške znova Berlin. Nemška prestolnica je najboljše evropske ekipe, ki so se potegovale za olimpijsko vozovnico za Rio de Janeiro, gostila že pred štirimi leti.

Preberi več
FIVB

ZA ZAKLJUčEK šE POLJAKI

Slovenski odbojkarji so na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na olimpijske igre v Tokiu vknjižili en poraz in eno zmago. Zadnji dan turnirja jih čaka še srečanje z gostitelji pred številnimi domačimi navijači, ki bodo napolnili Ergo Areno.

Preberi več
FIVB

NA OLIMPIJSKE IGRE POLJAKI, NAšI V 2. KROG

Moška odbojkarska reprezentanca je za zaključek kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah izgubila s Poljsko. Gostitelji turnirja v Gdansku so bili uspešnejši s 3:1 (-21, 23, 23, 21) in tako potujejo v Tokio, Slovence pa januarja čaka še 2. krog kvalifikacij.

Preberi več
FIVB

TOKRAT PROTI TUNIZIJI

Po včerajšnjem porazu proti Franciji je pred slovenskimi odbojkarji že nova tekma. Varovanci Alberta Giulianija se bodo drugi dan kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev na olimpijske igre, ob 18.30, pomerili s Tunizijo.

Preberi več
FIVB

PRVA ZMAGA SLOVENCEV V OI KVALIFIKACIJAH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu vknjižila prvo zmago. Naši odbojkarji so bili v Gdansku boljši od afriških prvakov Tunizijcev, in sicer s 3:0 (23, 16, 24).

Preberi več
GEN-I Volley

MAJA FORšTNARIč V GEN-I VOLLEY

Mesto srednje blokerke v ekipi slovenskih podprvakinj, Gen-i Volley bo po odhodu Tine Grudine zapolnila Maja Forštnarič, 23 letna in 188 cm visoka Kamničanka. Po treh sezonah ki jih je preživela pri OK SIP Šempeter, se bo v letošnji sezoni preizkusila na novogoriškem parketu.

Preberi več
FIVB

NA PRVI TEKMI PORAZ PROTI FRANCOZOM

Na prvi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 2020 so se slovenski odbojkarji enakovredno borili s Francozi, a tudi zaradi velikega števila napak na koncu klonili s 3:0 (24, 20, 23). Jutri Slovence čaka obračun s Tunizijo.

Preberi več
OZS

SLOVENCI ZA UVOD PROTI FRANCOZOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo kvalifikacijski turnir za uvrstitev na olimpijske igre, ki bodo leta 2020 v Tokiu, začela s tekmo proti Franciji. Naši odbojkarji se bodo z eno najboljših ekip v zadnjih letih pomerili jutri, ob 20.30 uri.

Preberi več