Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI V JEGLAVO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška mladinska reprezentanca danes potuje v Jeglavo, kjer bo nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo do 20 let. V boj za EuroVolley se bodo varovanci Zorana Kedačiča podali skupaj z Romunijo, Češko in Latvijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE ZA EUROVOLLEY

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2023 pomerila z Avstrijo, Azerbajdžanom in Gruzijo. Uvodna tekma kvalifikacij bo 20. avgusta, prve nasprotnice naših deklet pod vodstvom Marca Bonitte bodo Gruzijke.

Preberi več
Dominik Snedec

MLADI SLOVENCI ZA UVOD Z ROMUNIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca do 20 let bo v Latviji nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji pod vodstvom Zorana Kedačiča si bodo v Jeglavi v obračunih z Romunijo, Češko in Latvijo skušali priigrati uvrstitev na EuroVolley.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V MARIBORU ZA VOZOVNICO ZA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 19 let si bo na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki jih bo od 8. do 10. aprila gostil Maribor, skušala zagotoviti še tretji nastop na EuroVolleyju. Slednji bo med 27. avgustom in 4. septembrom potekal v Severni Makedoniji.

Preberi več
FIVB

BONITTA REPREZENTANTKE ZBRAL V LJUBLJANI

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Marco Bonitta se je danes mudil v Ljubljani, kjer je opravil uvodne sestanke z reprezentantkami in jim predstavil način dela, vizijo in cilje, spregovoril pa je tudi o aktivnostih pred začetkom aprilskih priprav v Kranjski Gori.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE OSTALE PRI TREH NASLOVIH MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so na finalni tekmi zaključnega turnirja lige MEVZA izgubile proti Vasasu Budimpešta z 0:3 (-22, -16, -19). Za Madžarke je to prva lovorika, Kamničanke ostajajo pri treh. Na tekmi za tretje mesto je Nova KBM Branik s 3:1 premagala SVS Post.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANKE V FINALU, MARIBORčANKE ZA BRON

Odbojkarice Calcit Volleyja so v polfinalu zaključnega turnirja srednjeevropske lige na Dunaju premagale domačo ekipo SVS Post Schwechat s 3:2 (22, 7, -23, -20, 11). V prvem polfinalu je bil Vasas Budimpešta s 3:1 (-21, 19, 13, 26) boljši od Nove KBM Branika.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA SREDNJEEVROPSKO LOVORIKO TUDI žENSKE

Dunaj bo jutri in v četrtek prizorišče zaključnega turnirja MEVZA, na njem pa bomo spremljali obračune najboljših treh ekip letošnjega tekmovanja in gostiteljic iz SVS Post Schwechat. V boj za lovoriko se podajata tudi slovenska predstavnika Calcit Volley in Nova KBM Branik.

Preberi več
MEVZA

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO 12. LOVORIKE MEVZA

V velikem finalu srednjeevropske lige v Pliberku smo spremljali obračun ACH Volleyja Ljubljana in HAOK Mladosti iz Zagreba. Zmage s 3:1 (14, -20, 22, 14) in že 12. lovorike v tem tekmovanju so se veselili Ljubljančani, ki na prestolu ostajajo že četrto sezono zapored.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FINALU MEVZA

Druga polfinalna tekma zaključnega turnirja lige Mevza v Pliberku je potekala med gostitelji iz SK Zadruge AICH/DOB in ACH Volleyjem Ljubljana. Prepričljivo, s 3:0 (-21, -18, -22) so bili boljši gostje iz Ljubljane, ki se bodo v velikem finalu pomerili z Mladostjo iz Zagreba.

Preberi več