Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI PROTI POLJAKOM PO FINALE VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala polfinale elitne Lige narodov proti Poljski in se podala v boj za odličja. Naša izbrana vrsta se bo s trikratnimi in aktualnimi svetovnimi prvaki pomerila ob 15. uri.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA šESTA, SLOVENCI šE NAPREJ ODLIčNI

Slovenski odbojkarji so z dvanajstimi zmagami in tremi porazi kot tretjeuvrščena reprezentanca zaključili redni del Lige narodov. Ob tem so na svetovni lestvici napredovali na visoko šesto mesto, naši reprezentanti pa so še naprej odlični tudi glede na individualno statistiko.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI Z ZMAGO PROTI BOLGARIJI POTRDILI F4

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z zmago nad Bolgarijo s 3:0 (23, 16, 18) dokončno zagotovila nastop na zaključnem turnirju najboljše četverice Lige narodov v Riminiju. V polfinalu se bo pomerila s Poljsko.

Preberi več
FIVB

JAPONCI KONKURENčNI LE V TRETJEM NIZU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Riminiju, kjer spremljamo elitno Ligo narodov, zabeležila še enajsto zmago. Tokrat so bili naši fantje s 3:0 (16, 16, 26) boljši od Japonske. Jutri ob 18. uri bodo Slovenci odigrali še zadnjo tekmo rednega dela, tekmica bo Bolgarija.

Preberi več
FIVB

350 TEKEM SLOVENSKE REPREZENTANCE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes odigrala svojo 350. uradno tekmo pod okriljem svetovne in evropske odbojkarske zveze. V času od osamosvojitve do danes so slovenski odbojkarji igrali na osmih evropskih in enem svetovnem prvenstvu.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI ZDA DO NOVE ZMAGE V VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na trinajsti tekmi elitne Lige narodov vknjižila še deseto zmago. Naša izbrana vrsta je bila s 3:2 (-28, 19, -21, 26, 13) boljša od Združenih držav Amerike. Naslednja tekma Slovence čaka jutri ob 16. uri, tekmica bo Japonska.

Preberi več
FIVB

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI ODLOčILNE TEKME

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo z obračunom z ZDA odprla zadnji sklop tekem v elitni Ligi narodov. Slovenci z devetimi zmagami in tremi porazi zasedajo visoko tretje mesto v razvrstitvi, ki jim prinaša uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak

NIKA MARKOVIč ODSLEJ ZA FRANCOSKI NANCY

Slovenska odbojkarska reprezentantka Nika Markovič bo kariero nadaljevala v vrstah francoske prvoligaške ekipe Vandoeuvre Nancy. 24-letna korektorica, ki je velik del kariere preživela v ZDA, se bo v francoskem prvenstvu preizkusila prvič.

Preberi več
FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI šE NAPREJ V VRHU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na dvanajstih tekmah elitne Lige narodov zabeležila devet zmag in zaseda tretje mesto v razvrstitvi VNL. Naši odbojkarji visoka mesta zasedajo tudi na statističnih lestvicah.

Preberi več
CEV

KADETI SO SE ZBRALI NA PRIPRAVAH ZA EP

Slovenska moška reprezentanca do 17 let se je včeraj zbrala v Mariboru in začela s pripravami na julijsko evropsko prvenstvo, ki ga bo gostila Albanija. Selektor Iztok Kšela je na prve treninge povabil 12 odbojkarjev.

Preberi več