Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI PRIPRAVLJENI NA OBRAčUN S ČEšKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Češki začenja letošnje evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji so že preizkusili Ostravar Areno, v kateri bodo v vlogi favoritov proti gostiteljem prvenstva lovili prvo zmago.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN ITALIJANI FAVORITI SKUPINE B

Danes se s tekmama med Estonijo in Latvijo ter Finsko in Severno Makedonijo začenja evropsko prvenstvo za moške. Slovenski odbojkarji, ki na EuroVolley prihajajo kot aktualni evropski podprvaki, bodo prvo tekmo igrali v petek, ob 20.15 uri, proti gostiteljici Češki.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V OSTRAVO ODHAJAJO PO ODLIčJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri odpotovala v Ostravo, kjer bo v petek igrala prvo tekmo EuroVolleyja. Naši odbojkarji, ki so se leta 2019 veselili že drugega srebrnega odličja na evropskih prvenstvih, imajo tudi tokrat visoke cilje.

Preberi več
SLO para volley

MOšKA REPREZENTANCA PO 20 LETIH SPET NA VELIK

V Braslovčah potekajo intenzivne priprave moške in ženske reprezentance v odbojki sede. Medtem ko se ženske redno uvrščajo na največja tekmovanja, pa bo moška ekipa prvič po 20 letih nastopila na evropskem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

IZBRANA VRSTA USPEšNEJšA OD MARIBORSKE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Ljubljani odigrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom v Ostravo, kjer se bo 3. septembra začelo evropsko prvenstvo skupine B. Tekmec naše izbrane vrste je bil aktualni slovenski prvak Merkur Maribor.

Preberi več
FIVB

LIGA NARODOV Z NOVIM FORMATOM TEKMOVANJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca že z nestrpnostjo čaka na začetek evropskega prvenstva, ki ga bodo od 1. septembra naprej skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Medtem je tudi že postalo znano, kakšen bo format Lige narodov za leto 2022.

Preberi več
OZS

EVROPSKI PRVAKI PRI PREDSEDNIKU

Predsednik OZS Metod Ropret je podelil priznanja reprezentanci do 17 let, ki je na letošnjem EP osvojila zlato odličje. Sprejema bi se morali udeležiti tudi članska vrsta, odbojkarji na mivki in Mitja Gasparini, a so na OZS dogodek iz preventivnih razlogov odpovedali.

Preberi več
Aleš Oblak

MONIKA POTOKAR ODSLEJ ZA AEL LIMASSOL

Slovenska odbojkarska reprezentantka Monika Potokar bo kariero nadaljevala v dresu ciprskega prvaka AEL Limassola, s katerim je 33-letna sprejemalka podpisala enoletno pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NADALJUJEJO S PRIPRAVAMI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca nadaljuje s pripravami na evropsko prvenstvo, ki se bo zanjo začelo 3. septembra, ko se bo v Ostravi pomerila s Češko. Naši odbojkarji bodo v tem tednu odigrali tudi pripravljalni tekmi s Katarjem in Merkur Mariborom.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENIJA BO IZPUSTILA TURNIR V UKRAJINI

Slovenski odbojkarji bi se morali danes odpraviti v Ukrajino, kjer bi odigrali zadnji pripravljalni turnir pred evropskim prvenstvom, ki se bo začelo čez dva tedna. Žal so zaradi zdravstvenih razlogov morali nastop v zadnjem trenutku odpovedati.

Preberi več