Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

TA VIKEND VELIKI FINALE V MALI ODBOJKI

Odbojkarji in odbojkarice v mali odbojki so v soboto 29. maja in 5. junija odigrali 2. in 3. krog državnega prvenstva, veliki finale najboljših ekip v Šempetru in Braslovčah oz. na Ravnah na Koroškem pa bo na sporedu ta vikend, ko bomo dobili tudi državne prvakinje in prvake.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI MED KADETI IN KADETINJAMI

Za kadetinjami je izredno naporen vikend, saj so bile tudi v tem tednu aktivne tako v soboto kot v nedeljo, nekatere ekipe so v dveh dneh odigrale kar šest tekem, na koncu pa smo dobili finalistke. Najboljše štiri ekipe smo v soboto dobili tudi med kadeti.

Preberi več
OK Fužinar

EKIPI PRKOPAč BREZOVICA MLADINSKI NASLOV

Finalni turnir najboljših osmih ekip v mladinski kategoriji je bil odigran na Ravnah na Koroškem, naslova državnih prvakov so se veselili odbojkarji ekipe PrKopač Brezovica. Srebro je šlo v roke KekoOpremi Žužemberk, bron pa Fužinarju Sij Metalu Ravne.

Preberi več
OK Turbina

TEKMOVANJE V 2. DOL JE ZAKLJUčENO

S sobotnimi tekmami se je zaključilo tekmovanje v 2. Državni odbojkarski ligi za sezono 2020/21. Napredovanje v 1B. DOL so si pri ženskah zagotovile odbojkarice Turbine in Vitala Ljubljana, pri moških bomo v prvoligaški konkurenci spremljali Korvolley Mislinjo.

Preberi več
Klubi

TA VIKEND žE MALA ODBOJKA IN MLADINSKI FINALE

S sobotnimi tekmami se je začelo letošnje državno prvenstvo v mali odbojki, v katerem nastopa 48 ekip deklic in 16 ekip dečkov, medtem ko se na Ravnah na Koroškem in v Novi Gorici odvija zaključni turnir najboljših osmih ekip, ki se med seboj merijo za državni naslov.

Preberi več
OD Vital Ljubljana, Salonit Anhovo

KONEC TEDNA MLADINCE čAKA ZAKLJUčNI TURNIR

V soboto in nedeljo, 22. in 23. maja, se bodo klubi na zaključnem turnirju najboljše osmerice potegovali za naslov državnih prvakov v konkurenci mladink in mladincev. Mladinke bodo igrale v Novi Gorici, mladinci pa v Ravnah na Koroškem.

Preberi več
Formis, SIP Šempeter

MLADINCI IN MLADINKE VSE BLIžJE ZAKLJUčKU

V nedeljo, 25. aprila, so mladinke v prvi ligi odigrale tekme 3. kroga, že pred tem tudi tekme 4. kroga, čakamo le še na zaključek tekmovanja na zahodu. Pred mladinci je še 5. krog 1.B lige, ki mu bosta sledila turnir za F8 in polfinale.

Preberi več
OZS

NASLOV CALCIT VOLLEYJU IN MERKUR MARIBORU

Zaključilo se je državno prvenstvo za sezono 2020/21. Odbojkarice Calcit Volleyja so v finalni seriji proti Novi KBM Branik ubranile naslov slovenskih prvakinj, prve lovorike po sezoni 1992/93 pa so se z zmago nad ACH Volleyjem Ljubljana veselili odbojkarji Merkur Maribora.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MERKUR MARIBOR DRžAVNI PRVAK

Odbojkarji Merkur Maribora so osvojili naslov državnih prvakov, prvega po sezoni 1992/93. Na peti tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige so na domačem parketu s 3:2 premagali sedemnajstkratne slovenske prvake, ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

O NASLOVU BO ODLOčALA PETA TEKMA

Potem ko je Merkur Maribor po dveh finalnih obračunih zaostajal z 0:2 v zmagah, je v petek še drugič premagal ACH Volley Ljubljana in izsilil peto tekmo za naslov prvaka v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Finale se bo sklenil to nedeljo – dvoboj v Mariboru se bo pričel ob 18.15.

Preberi več