Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

BELGIJKE STRLE ODPOR BORBENIH SLOVENK

Slovenska ženska reprezentanca je morala po zmagah nad Izraelom in Islandijo v prvih dveh krogih kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Belgiji. V 3. krogu obračunov za nastop na prvenstvu Stare celine so bile gostiteljice boljše s 3:0 (23, 16, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI ŠE PROTI FAVORIZIRANI BELGIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Antwerpnu odigrala še tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Po pomembnih zmagah nad Izraelom in Islandijo se bodo naša dekleta srečala z Belgijkami, sicer prvimi favoritinjami skupine.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ŠE DO DRUGE ZMAGE V KVALIFIKACIJAH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 2. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019 dosegla novo zmago. Potem, ko so dekleta v Mariboru slavila nad Izraelkami, so bila na gostovanju v Kopavagurju, s 3:0 (18, 16, 13), uspešnejša še od izbrane vrste Islandije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PO NOVO ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je pripotovala v Reykjavik, kjer jo jutri, ob 17. uri po slovenskem času, čaka srečanje 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Islandiji.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DO UVODNE ZMAGE V KVALIFIKACIJAH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 1. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Poljska, Turčija, Slovaška in Madžarska, dosegla pomembno zmago. Naša dekleta so v Mariboru, s 3:0 (19, 23, 22), premagale Izraelke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE V SREDO PROTI IZRAELU

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v sredo, v Mariboru, igrala prvo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. Tekmice naših deklet bodo Izraelke, v našem taboru pa se na tej pomembni tekmi nadejajo zmage.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ŽE V SREDO PROTI IZRAELU

Pred slovenskimi odbojkaricami je le še pet dni priprav, v sredo, 15. avgusta, pa dekleta čaka že prvo srečanje kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. V Mariboru se bodo Slovenke v pomembnem obračunu srečale z Izraelkami.

Preberi več
Facio Cucchetti

CHIAPPINI ZADOVOLJEN S PREDSTAVAMI DEKLET

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je vrnila z Milana, kjer je del priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo opravila skupaj z mlado izbrano vrsto Italije. Na vseh štirih pripravljalnih tekmah so slavile Slovenke.

Preberi več

NA PRIPRAVAH TUDI ŽE DEKLETA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je včeraj začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki se bodo s tekmo proti Izraelu začele 15. avgusta. Naša dekleta se bodo pomerila še z Islandijo in Belgijo in si skušala priigrati uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak

SEZNAM IZBRANE VRSTE OBJAVIL TUDI CHIAPPINI

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil spisek izbrane vrste ki bo v ponedeljek, 16. julija, začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Italijanski strateg v Mariboru pričakuje šestnajsterico odbojkaric.

Preberi več