Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH S SALONITOM, CALCIT PROTI ČRNUČAM

Povratne četrtfinalne tekme Pokala Slovenije so prinesle štiri polfinaliste, ki jih bomo v boju za prvo lovoriko v letošnji sezoni lahko spremljali med 21. in 23. decembrom. V boj za pokalni naslov se podajajo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley, Salonit Anhovo in Črnuče.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO – GEN-I VOLLEY 3:0

Na drugi tekmi 1/4 finala pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in GEN-I Volley. Z rezultatom 3:0 (23, 15, 12) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so se tako uvrstili na zaključni turnir najboljše četverice Pokala Slovenije.

Preberi več
Blaž Weindorfer

PANVITA POMGRAD - SALONIT ANHOVO 2:3

Po dobrih dveh urah trajajočem srečanju v Murski Soboti je domača Panvita Pomgrad z rezultatom 2:3 (25:22, 25:20, 18:25, 21:25, 13:15) morala priznati premoč kanalskemu Salonitu.

Preberi več
OK Šoštanj Topolšica

ŠOŠTANJ TOPOLŠICA - SALONIT ANHOVO 2:3

V 3. krogu 1. DOL za moške sta se srečali domača ekipi Šoštanj Topolšica in Salonit Anhovo iz Kanala. Z 3:2 (-23, 13, 23, -20, 14) so bili uspešnejši gostje, ki so se veselili pomembne prvenstvene zmage.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo-Kanal

SALONIT ANHOVO – ŠPORTNI PARK LUDUS 3:1

V 1/8 finala pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Šporni park Ludus. Z rezultatom 3:1 (21, -23, 19, 19 ) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so se tako uvrstili v ¼ finale Pokala Slovenije.

Preberi več
Borut Jurca - OK Salonit Anhovo-Kanal

SALONIT ANHOVO - HOČE 3:0

V 2. krogu 1. DOL za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Hoče. Z rezultatom 3:0 (16, 17, 13) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so tako vknjižili prvo prvenstveno zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SALONIT ANHOVO 3:1

V 1. krogu 1. DOL so proti domači ekipi ACH Volley Ljubljana v Hali Tivoli zaigrali odbojkarji Salonita Anhovo. Aktualni slovenski prvaki so v prvih dveh nizih prikazali nekoliko zmedeno igro, a so bili na koncu s 3:1 (19, 17, -16, 18) boljši od tekmecev.

Preberi več
Aleš Oblak

NAPETA OBRAČUNA SALONITU IN HOČAM

S prvima tekmama četrtfinala se je začela končnica državnega odbojkarskega prvenstva za moške. Odbojkarji Salonita Anhovo so v gosteh slavili nad Hočami, Panvita Pomgrad pa je morala priznati poraz Mariboru.

Preberi več