Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI DOMAČI SPEKTAKEL ZAČELI Z ZMAGO

Slovenski odbojkarji so se domačemu občinstvu na uvodni tekmi mednarodnega turnirja Ljubljana Volleyball Challenge, na zadnjem preizkusu pred svetovnim prvenstvom, predstavili z zmago. S 3:1 (25, -21, 22, 20) so odpravili izbrano vrsto Kanade, sicer šesto reprezentanco sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

KOVAČ: TO BO NAJMOČNEJŠI TURNIR NA SVETU

Pred začetkom odbojkarskega spektakla Ljubljana Volleyball Challenge, ki ga bo med 6. in 8. septembrom gostila Slovenija, je potekala novinarska konferenca, na kateri so reprezentance Slovenije, ZDA in Kanade razkrile svoje načrte za ljubljanske obračune.

Preberi več
Aleš Oblak

AVSTRALCI ZA ODTENEK USPEŠNEJŠI OD NAŠE VRSTE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v obračunu z Avstralijo, v sklopu priprav na SP, priznati premoč tekmecem. V obračunih prvih postav so dva niza dobili Slovenci, enega Avstralci, nato so bili uspešnejši gostje, ki so na koncu slavili z 2:3 (20,-16,19,-21,-10).

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARSKIM SPEKTAKLOM ŠE Z AVSTRALCI

Našo moško reprezentanco čaka še zadnji test pred svetovnim prvenstvom, ki se bo 9. septembra začelo v Italiji in Bolgariji. V Areni Stožice bodo namreč med 6. in 8. septembrom gostili Ljubljana Volleyball Challenge, še pred tem pa se bodo za zaprtimi vrati pomerili z Avstralci.

Preberi več
Aleš Oblak

VELIKA PODPORA NAVIJAČEV ODBOJKARJEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo 12. septembra igrala zgodovinsko, prvo, tekmo na svetovnih prvenstvih, na kateri se bodo naši odbojkarji v Firencah pomerili z Dominikansko republiko. Sledili bodo še obračuni z Japonsko, Belgijo, Argentino in Italijo.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI PRVI TEST PRED SP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v zgodnjih jutranjih urah odpotovala proti Kienbaumu pri Berlinu, kjer bo odigrala dve pripravljalni tekmi z evropskimi podprvaki, Nemci.

Preberi več
Aleš Oblak

V NAŠEM TABORU ZADOVOLJNI S POTEKOM PRIPRAV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca zaključuje s prvim delom priprav. Po približno polovici opravljenih treningov v Kranjski Gori in Mariboru se v našem taboru počasi že pripravljajo na prvi pripravljalni tekmi z evropskimi podprvaki, Nemci.

Preberi več
Aleš Oblak

KOVAČ:REPREZENTANCA JE VIDETI NAJBOLJE DOSLEJ

Za slovensko moško odbojkarsko reprezentanco sta že več kot dva tedna priprav na septembrsko svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji. Selektor izbrane vrste, Slobodan Kovač, je z dosedanjim delom zadovoljen, prav tako tudi s pristopom in motiviranostjo svojih varovancev.

Preberi več

SLOVENKE NA KONCU TRINAJSTE NA SVETU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na 7. svetovnem prvenstvu osvojila končno 13. mesto.

Preberi več
World Para Volley

SLOVENKE PO PRVEM DELU ŽAL ŠE BREZ ZMAGE

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je zaključila z nastopi v skupinskem delu svetovnega prvenstva na Nizozemskem. Naša dekleta v težki skupini z Iranom, Italijo in Kitajsko, žal, niso uspela zmagati. Drugi del prvenstva bodo Slovenke igrale v Rotterdamu.

Preberi več