Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ČRNUČANI ZOPET MED ELITO SLOVENSKE ODBOJKE

Odbojkarje Črnuč bomo v prihajajoči sezoni znova lahko spremljali v Prvi Sportklub odbojkarski ligi. Po odločitvi Hoč, da bodo v sezoni 2021/22 nastopale v 1B. ligaški konkurenci, je namreč mesto med slovensko odbojkarsko elito pripadlo ljubljanskemu moštvu.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVI čLANSKI TURNIR GOSTI PREDDVOR

Državno prvenstvo v odbojki na mivki v sezoni 2021 bo že tradicionalno odprl turnir najmočnejšega A ranga v Preddvoru, ki bo potekal 18. in 19. junija.

Preberi več
klubi

KADETSKA NASLOVA ŠEMPETRU IN SALONITU

V Šempetru in Braslovčah je potekal pravi odbojkarski praznik, saj smo po tekmah male odbojke na parketu spremljali še štiri najboljše kadetske ekipe. Kadeti so se med seboj pomerili v Kanalu, naslova državnih prvakov sta se veselila SIP Šempeter in Salonit Anhovo.

Preberi več
klubi

ZLATI ODLIčJI NA RAVNE IN V KANAL

Ta vikend se je zaključilo državno prvenstvo v mali odbojki, naslova državnih prvakov so se veselili odbojkarji Fužinarja Sij Metala Ravne, zlato odličje pri deklicah pa so si priigrale odbojkarice Neptuna iz Kanala.

Preberi več
Aleš Oblak

GASPARINI IN KLOBUčAR OSTAJATA V CALCITU

V taboru slovenskih pokalnih zmagovalcev, Calcit Volleyja, so najprej rešili vprašanje trenerja, v novi sezoni jih bo vodil njihov nekdanji igralec, Matija Pleško, še najmanj leto dni pa bosta kamniški dres nosila reprezentanta Mitja Gasparini in Jan Klobučar.

Preberi več
klubi

TA VIKEND VELIKI FINALE V MALI ODBOJKI

Odbojkarji in odbojkarice v mali odbojki so v soboto 29. maja in 5. junija odigrali 2. in 3. krog državnega prvenstva, veliki finale najboljših ekip v Šempetru in Braslovčah oz. na Ravnah na Koroškem pa bo na sporedu ta vikend, ko bomo dobili tudi državne prvakinje in prvake.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI MED KADETI IN KADETINJAMI

Za kadetinjami je izredno naporen vikend, saj so bile tudi v tem tednu aktivne tako v soboto kot v nedeljo, nekatere ekipe so v dveh dneh odigrale kar šest tekem, na koncu pa smo dobili finalistke. Najboljše štiri ekipe smo v soboto dobili tudi med kadeti.

Preberi več
OK Fužinar

EKIPI PRKOPAč BREZOVICA MLADINSKI NASLOV

Finalni turnir najboljših osmih ekip v mladinski kategoriji je bil odigran na Ravnah na Koroškem, naslova državnih prvakov so se veselili odbojkarji ekipe PrKopač Brezovica. Srebro je šlo v roke KekoOpremi Žužemberk, bron pa Fužinarju Sij Metalu Ravne.

Preberi več
OK Turbina

TEKMOVANJE V 2. DOL JE ZAKLJUčENO

S sobotnimi tekmami se je zaključilo tekmovanje v 2. Državni odbojkarski ligi za sezono 2020/21. Napredovanje v 1B. DOL so si pri ženskah zagotovile odbojkarice Turbine in Vitala Ljubljana, pri moških bomo v prvoligaški konkurenci spremljali Korvolley Mislinjo.

Preberi več
Klubi

TA VIKEND žE MALA ODBOJKA IN MLADINSKI FINALE

S sobotnimi tekmami se je začelo letošnje državno prvenstvo v mali odbojki, v katerem nastopa 48 ekip deklic in 16 ekip dečkov, medtem ko se na Ravnah na Koroškem in v Novi Gorici odvija zaključni turnir najboljših osmih ekip, ki se med seboj merijo za državni naslov.

Preberi več