Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZELENO SKUPINO ZAČETI Z DEVETIMI TOČKAMI

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so minulo soboto v Ljutomeru prišle do prve zmage v letu 2019, s katero so na prvenstveni lestvici spet pridobile eno mesto in so zdaj osme. Ob ugodnem razpletu v zadnjem krogu rednega dela 1A DOL za ženske bi bile lahko celo sedme.

Preberi več
Aleš Oblak

TOČKO ODDALJENE OD POLFINALA KONČNICE

Čeprav odbojkarice prve ženske ekipe Calcit Volleyja rednega dela 1A. DOL za ženske ne morejo več končati na prvem mestu, zanje sobotni derbi v Novi Gorici ne bo nič manj pomemben.

Preberi več
Aleš Oblak

V MARIBORSKI DVORANI TABOR ZA POLFINALE DP

Po koncu rednega dela 1. DOL za moške so si neposredno uvrstitev v polfinale končnice že zagotovili odbojkarji ACH Volleyja, o drugem polfinalistu pa bo odločala tekma zadnjega kroga med ekipama Maribor in Calcit Vollelyja.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽOK LJUTOMER – CALCIT VOLLEY II 0:3

V 17. krogu 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi ŽOK Ljutomer in Calcit Volley II. Z 0:3 (-18, -10, -20) so bile pričakovano uspešnejše gostje iz Kamnika.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠELE PO SOBOČANIH O MARIBORČANIH

Do konca rednega dela v 1. DOL za moške sta še dva kroga, ki bosta za odbojkarje Calcit Volleyja zelo pomembna, saj ju le dve zmagi obdržita na drugem mestu prvenstvene lestvice, ki jim že zagotavlja nastop v polfinalu končnice.

Preberi več
Aleš Oblak

CHARUKOVA PRED DERBIJEM OPTIMISTIČNA

Slovenske pokalne zmagovalke so trenutno na drugem mestu v 1A. DOL za ženske, ki jim zagotavlja neposredno uvrstitev v polfinale končnice državnega prvenstva. Do konca rednega dela odbojkarice Calcit Volleyja čakata še dve tekmi.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUTOMER PO ČETRTO ZMAGO V SEZONI

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je bila v drugem delu sezone v 1A. DOL za ženske nekajkrat blizu vsaj točke, vendar se ji do nje še ni uspelo dokopati in je še vedno pri devetih.

Preberi več
Aleš Oblak

TEKMO SAMOZAVESTNO IN BORBENO

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja, ki je trenutno na osmem mestu prvenstvene lestvice, bo v 15. krogu 1A. DOL za ženske v soboto gostila Luko Koper. Tekma se bo začela ob 16.30 v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

V KANALU ZA POTRDITEV DRUGEGA MESTA

V sredo so odbojkarji Calcit Volleyja doživel hladen tuš v zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige, ko so morali priznati premoč Mladosti iz Zagreba, toda za kamniško ekipo bo veliko pomembnejši sobotni obračun 15. kroga 1. DOL s Salonitom Anhovo.

Preberi več
OK SIP Šempeter

SIP ŠEMPETER – CALCIT VOLLEY II 3:0

V tekmi 14. kroga 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP ŠEMPETER in CALCIT Volley II. 3:0 (18, 20, 20) so bile uspešnejše domačinke, ki so se veselile nove prvenstvene zmage.

Preberi več