Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PLEŠKO ŠE ENO LETO ZA SLOVENSKE PRVAKE

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Matija Pleško je z ACH Volleyjem Ljubljana še za eno sezono podaljšal pogodbo.

Preberi več
OK Maribor

UREMOVIČ IN MULEC OSTAJATA V OK MARIBOR

V Odbojkarskemu klubu Maribor so podaljšali pogodbe s svojima dvema srednjima blokerjema, Filipom Uremovičem in Janom Mulcom, ki klubu tako ostajata zvesta tudi v prihajajoči sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

BABKOV NOVA MOČ CALCIT VOLLEYJA

Po tem, ko je pretekli teden v kamniško sredino prišel srednji bloker Miha Bregar, je druga okrepitev Calcit Volleyja pred prihajajočo sezono 2018/19 31-letni Dmitrij Babkov.

Preberi več
Aleš Oblak

POKERŠNIK ŠE DVE SEZONI V ORANŽNEM DRESU

Sprejemalec Jan Pokeršnik, ki je v letošnji sezoni pri ACH Volleyju Ljubljana odigral eno izmed glavnih vlog, je podaljšal sodelovanje s slovenskimi prvaki še za nadaljnji dve leti.

Preberi več
OK Maribor

V OK MARIBOR SE VRAČA ŽIGA DONIK

V odbojkarskem klubu Maribor je dogajanje zelo pestro, tako pri najavi novega igralskega kadra kot tudi pri podaljševanju pogodb za sezono 2018/2019. Novo ime v ekipi, ki je v letošnjem prvenstvu osvojila 5. mesto, je Žiga Donik.

Preberi več
Calcit Volley

OBE EKIPI CALCIT VOLLEYJA ŽE Z OKREPITVAMA

Štirinajst dni po zaključku domačega prvenstva Calcit Volley že sestavlja svoji ekipi za prihodnjo sezono. Kot prva sta se aktualnim državnim in pokalnim podprvakom in prvakinjam pridružila Miha Bregar in Nina Kotnik.

Preberi več
MOK Krka

V MARIBORU ŽE ZAVIHALI ROKAVE

Odbojkarski klub Maribor je sezono 2017/2018 zaključil na 5. mestu, v klubu pa so s tem dosežkom dosegli zastavljen cilj. Zdaj so z mislimi že v sezoni 2018/19, za katero je že znan trenerski kader.

Preberi več
Aleš Oblak

V ACH VOLLEY TUDI MANTHA

ACH Volley Ljubljana je predstavil drugo okrepitev. V prihodnji sezoni bo za Ljubljančane na položaju sprejemalca zaigral Jori Mantha. Kanadčan je s slovenskim tekmovalnim načinom že seznanjen, saj je v prejšnji sezoni branil barve OK Hoče.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA JURE OKROGLIČ

Slovenski odbojkarski prvak ACH Volley Ljubljana je predstavil prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Vrste ljubljanskega moštva, ki ga bo po novem vodil Andrej Urnaut, bo okrepil 21-letni sprejemalec, Jure Okroglič.

Preberi več
Aleš Oblak

V PRIHODNJE Z NOVIM STRATEGOM

Po letošnji dolgi sezoni, ki so jo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana kronali s petnajstim naslovom državnih prvakov, je vodstvo kluba že osredotočeno na naslednjo sezono. Za začetek se je odločilo za menjavo na trenerskem stolčku.

Preberi več