Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI ŠE DO DRUGE ZMAGE NA SP

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta je na drugi tekmi svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji dosegla še drugo zmago. Potem, ko so naši fantje odpravili Dominikansko republiko, so bili tokrat, s 3:1 (20, -22, 20, 13), boljši še od Japonske, 12. reprezentance sveta.

Preberi več
FIVB

PROTI JAPONCEM PO DRUGO ZMAGO

Slovenski odbojkarji bodo drugo tekmo na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji igrali proti Japonski in si skušali zagotoviti še drugo zmago. Obračun v Firencah bo na sporedu jutri, ob 17. uri, v dvorani Nelson Mandela Forum.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI SVETOVNO PRVENSTVO ZAČELI Z ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji začela z zmago. Na prvi, zgodovinski, tekmi na svetovnih prvenstvih so bili naši fantje s 3:1 (-22, 13, 13, 17) boljši od Dominikanske republike in svoj nastop začeli na najboljši možen način.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRED DEBIJEM NA SVETOVNIH PRVENSTVIH

Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco jutri čaka zgodovinska, prva, tekma na svetovnih prvenstvih. Nastop na prvenstvu, ki ga gostita Italija in Bolgarija, so si priigrali v lanskih kvalifikacijah, potem ko so slavili nad Gruzijo, Latvijo, Portugalsko, Izraelom in Belgijo.

Preberi več
Aleš Oblak, OK Vital

ŽIVA COF IN ZORAN KEDAČIČ NA ČELU U16 IN U17

Mladi slovenski odbojkarski reprezentanci, dekleta do 16. leta starosti in fantje do 17. leta starosti, bodo prvič doslej nastopili v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Izbrani vrsti bosta vodila Živa Cof in Zoran Kedačič.

Preberi več

LE ŠE NEKAJ VSTOPNIC ZA SVETOVNO PRVENSTVO

Za ljubitelje odbojke, ki bi si zgodovinski nastop Slovenije na svetovnih prvenstvih želeli ogledati v živo, ima OZS na voljo le še nekaj vstopnic, in sicer za tekme z Dominikansko republiko, Argentino (le še 3 vstopnice) in Italijo (še 12 vstopnic). Ostale vstopnice so že pošle.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI ŽE PREIZKUSILI DVORANO

Za slovenskimi odbojkarji, ki so se danes zjutraj podali na eno od prizorišč svetovnega prvenstva, v Firence, je prvi trening, na katerem so preizkusili dvorano Nelson Mandela Forum. V njej se bodo naši fantje v okviru skupine A najprej srečali z Dominikansko republiko.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI PO PRESTIŽNO ZMAGO NAD ZDA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes odigrala še zadnje pripravljalno srečanje pred odhodom na svetovno prvenstvo. V Ljubljani se bo naša izbrana vrsta srečala z ZDA, z drugo reprezentanco s svetovne lestvice in eno najboljših ekip v zadnjih letih.

Preberi več
Aleš Oblak

AMERIČANI V KONČNICAH STRLI SLOVENCE

Slovenski odbojkarji so v Ljubljani odigrali še zadnji pripravljalni obračun pred svetovnim prvenstvom. V srečanju dveh ekip, ki sta na Ljubljana Volleyball Challengu slavili nad Kanado in Iranom, so bili s 3:1 (-22, -23, 24, -21) uspešnejši Američani, druga reprezentanca sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

V STOŽICAH PROTI SLOVENCEM PADEL ŠE IRAN

Slovenski odbojkarji so po zmagi nad Kanado na zadnjem preizkusu pred svetovnim prvenstvom, na turnirju Ljubljana Volleyball Challenge, navijače razveselili z zmago nad azijskimi prvaki in osmo reprezentanco sveta, Iranom. Naši fantje so bili boljši s 3:2 (-25,-29,-22,-23, 16).

Preberi več