Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V REPREZENTANCI TUDI MATEJ KÖK

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v Kranjski Gori opravila še zadnje treninge pred odhodom na Nizozemsko, kjer se bo v nedeljo začela evropska liga. Izbrani vrsti se je pridružil sprejemalec Matej Kök, ki bo Samu Miklavcu na voljo tudi za prve tekme.

Preberi več
OZS

BOLGARKE BOLJŠE TUDI DRUGIČ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi pripravljalni tekmi z Bolgarijo, ki so jo naša dekleta odigrala v sklopu priprav na sredozemske igre. V Sofiji so bile gostiteljice uspešnejše s 3:0 (18, 19, 20).

Preberi več
OZS

BOLGARKE NA PRVI TEKMI PREMOČNE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala prvo pripravljalno srečanje v sklopu priprav na sredozemske igre. Naša dekleta so morala v Sofiji priznati premoč izbrani vrsti Bolgarije, ki je bila boljša s 3:0 (14, 18, 23) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI LE ŠE TEDEN DNI PRIPRAV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo z nastopi v evropski ligi začela 20. maja, na Nizozemskem. Za izbrano vrsto sta že skoraj dva tedna priprav, zadnji teden treningov pred odhodom na Nizozemsko pa bo selektor Samo Miklavc namenil telesni pripravi in uigravanju.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZA UVOD V PRIPRAVE PROTI BOLGARKAM

Slovenska ženska izbrana vrsta je v ponedeljek v Mariboru začela s pripravami na sredozemske igre, že v soboto zvečer pa bodo dekleta odpotovala v Bolgarijo, kjer bodo v ponedeljek in torek odigrala pripravljalni tekmi proti eni najuspešnejših evropskih reprezentanc.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE

Slovenska ženska mladinska reprezentanca se bo v 3. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bo septembra gostila Albanija, pomerila z Grčijo, Nizozemsko in Slovaško.

Preberi več
Beziers, Korean Air Jumbos, VK Karlovarsko, Noliko Maaseik

ZADNJA SEZONO Z NASLOVOM ZAKLJUČILA MORIJEVA

Za slovenskimi odbojkaricami in odbojkarji, ki si kruh služijo v tujini, je dolga in naporna sezona. Z naslovi državnih prvakov so se okitili štirje reprezentanti, Mitja Gasparini, Dane Mijatović, Gregor Ropret in nazadnje še Eva Mori.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE PRIPRAVE ZAČELE V MARIBORU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Mariboru, kjer se bo pripravljala na prvi del letošnje sezone. V njej bodo dekleta nastopila na sredozemskih igrah v Španiji, avgusta pa izbrano vrsto čakajo še pomembne kvalifikacije za evropsko prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA ŽE KOMPLETNA

Pripravam slovenske moške odbojkarske reprezentance, ki so se začele v ponedeljek, so se priključili še preostali odbojkarji s spiska selektorja Slobodana Kovača. Jan Kozamernik, Dane Mijatović, Matic Videčnik in Tonček Štern so v Kranjski Gori danes že prvič trenirali.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAČENJAJO S PRIPRAVAMI

Slovenska moška reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer se bo pripravljala na začetek evropske lige. Pomlajena izbrana vrsta, katere cilj bo uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice evropskega tekmovanja, je v dvorani Vitranc motivirano začela z delom.

Preberi več