Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE ZA UVOD V PRIPRAVE PROTI BOLGARKAM

Slovenska ženska izbrana vrsta je v ponedeljek v Mariboru začela s pripravami na sredozemske igre, že v soboto zvečer pa bodo dekleta odpotovala v Bolgarijo, kjer bodo v ponedeljek in torek odigrala pripravljalni tekmi proti eni najuspešnejših evropskih reprezentanc.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE

Slovenska ženska mladinska reprezentanca se bo v 3. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bo septembra gostila Albanija, pomerila z Grčijo, Nizozemsko in Slovaško.

Preberi več
Beziers, Korean Air Jumbos, VK Karlovarsko, Noliko Maaseik

ZADNJA SEZONO Z NASLOVOM ZAKLJUČILA MORIJEVA

Za slovenskimi odbojkaricami in odbojkarji, ki si kruh služijo v tujini, je dolga in naporna sezona. Z naslovi državnih prvakov so se okitili štirje reprezentanti, Mitja Gasparini, Dane Mijatović, Gregor Ropret in nazadnje še Eva Mori.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE PRIPRAVE ZAČELE V MARIBORU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Mariboru, kjer se bo pripravljala na prvi del letošnje sezone. V njej bodo dekleta nastopila na sredozemskih igrah v Španiji, avgusta pa izbrano vrsto čakajo še pomembne kvalifikacije za evropsko prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA ŽE KOMPLETNA

Pripravam slovenske moške odbojkarske reprezentance, ki so se začele v ponedeljek, so se priključili še preostali odbojkarji s spiska selektorja Slobodana Kovača. Jan Kozamernik, Dane Mijatović, Matic Videčnik in Tonček Štern so v Kranjski Gori danes že prvič trenirali.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAČENJAJO S PRIPRAVAMI

Slovenska moška reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer se bo pripravljala na začetek evropske lige. Pomlajena izbrana vrsta, katere cilj bo uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice evropskega tekmovanja, je v dvorani Vitranc motivirano začela z delom.

Preberi več
CEV

ZA KONEC KVALIFIKACIJ PORAZ PROTI LATVIJI

Slovenska moška mladinska reprezentanca je na zadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki potekajo v Črni Gori, izgubila proti Latviji. Tekmeci so bili boljši s 3:1 (-26, 23, -9, -17).

Preberi več
CEV

SLOVENKE V DODATNIH KVALIFIKACIJAH!

Slovenska ženska mladinska izbrana vrsta si je zagotovila uvrstitev v dodatne kvalifikacije za evropsko prvenstvo do 19 let, ki ga bo gostila Albanija. Na odločilni tekmi kvalifikacijskega turnirja v Anapi so naša dekleta, s 3:0 (20, 23, 20), odpravila Finsko.

Preberi več
CEV

NA TEKMI PROTI FRANCOZOM NOV PORAZ MLADINCEV

Slovenska moška mladinska reprezentanca je izgubila tudi drugo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki potekajo v črnogorskem Herceg Novem. Francozi so bili boljši s 3:0 (12, 10, 15).

Preberi več
CEV

RUSINJE PREMOČNE ZA SLOVENKE

Slovenska ženska mladinska reprezentanca je morala na prvi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 20 let, ki potekajo v Anapi, priznati premoč Rusiji. Tekmice so bile uspešnejše s 3:0 (21, 19, 18). Jutri se bodo Slovenke pomerile s Finkami.

Preberi več