Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V 17. KROGU DERBI GORIčANK IN MARIBORčANK

Danes dekleta v Sportklub prvi odbojkarski ligi čaka 17. krog, v katerem bosta pomembno tekmo za uvrstitev med drugim in četrtim mestom odigrala domači Gen-I Volley in Nova KBM Branik. Calcit Volley bo gostil OD Krim, Ankaran Luko Koper, SIP Šempeter pa ATK Grosuplje.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANKE ZANESLJIVO DO NOVIH TREH TOčK

Nova KBM Branik je v 17. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovala pri Gen-I Volleyju in ga zanesljivo premagala za nove tri prvenstvene točke. Kamničanke kljub prvemu mestu ne popuščajo in so si priigrale novo zmago, uspešne so bile še Koprčanke in Šempetranke.

Preberi več
Aleš Oblak

VODILNE TRI EKIPE šE NAPREJ V MRTVEM TEKU

Vodilne tri ekipe Sportklub prve odbojkarske lige za moške so v 18. krogu prišle do novih zmag in vse še naprej ostajajo v igri za prvo mesto po rednem delu državnega prvenstva. To pa se utegne spremeniti že v naslednjem krogu.

Preberi več
Aleš Oblak

SIP ŠEMPETER PREPRIčLJIVO BOLJšI OD OD KRIMA

V 16. krogu Sportklub prve odbojkarske lige je SIP Šempeter v gosteh še tretjič letos prepričljivo ugnal OD Krim in se vrnil na zmagovalne tirnice, medtem ko so Ljubljančanke po dveh zaporednih zmagah tokrat ostale brez novih točk.

Preberi več
Aleš Oblak

SALONIT IN MERKUR ODPIRATA 18. KROG

Salonit Anhovo bo danes gostil Merkur Maribor, s čimer bosta ekipi odprli 18. krog Sportklub prve odbojkarske lige. Preostala srečanja bodo v soboto, kot tudi obračuni 16. kroga ženskega dela prvenstva, kjer bo OD Krim proti SIP Šempetru lovil peto zmago v zadnjih šestih tekmah.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE TRETJIč UGNALI KANALCE

Calcit Volley je v končnicah nizov tekme 17. kroga Sportklub prve odbojkarske lige proti Salonitu Anhovo pokazal več zbranosti. Zmagali sta tudi drugi dve vodilni ekipi ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor. Kot edina je v gosteh slavila Panvita Pomgrad.

Preberi več
Aleš Oblak

DO ZMAG CALCIT VOLLEY IN NOVA KBM BRANIK

Calcit Volley je v 15. krogu Sportklub prve odbojkarske lige prišel do štirinajste zmage v sezoni in se na drugi turnir skupine B lige prvakinj odpravlja zmagovalno naravnan. V soboto so Kamničanke premagale Ankarančanke. Mariborčanke so bile po petih nizih boljše od Grosuplja.

Preberi več
Aleš Oblak

SALONIT PROTI CALCITU ZA PETO ZMAGO V NIZU

V soboto, 23. januarja, se bo s 17. krogom v moškem in 15. v ženskem delu nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. V ospredju bo dvoboj Calcit Volley – Salonit Anhovo, na katerem bodo Primorci lovili peto zmago v nizu. V ženskem delu bosta odigrana dva obračuna.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANčANI, KAMNIčANI IN KANALCI DO ZMAGE

V 16. krogu Sportklub prve odbojkarske lige so do nove zmage in treh točk prišli vodilni ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, ki nista oddala niza, ter Salonit Anhovo. Prvenstvo se bo nadaljevalo že konec tedna.

Preberi več
Aleš Oblak

OD KRIM PRESENETIL NOVO KBM BRANIK

Odbojkarice OD Krima so na zaostali tekmi 8. kroga Sportklub prve odbojkarske lige gostile Novo KBM Branik in se zaslužno veselile zmage s 3:2. Derbi kroga med Calcit Volleyjem in Gen-i Volleyjem je pripadel Kamničankam.

Preberi več