Odbojkarska zveza Slovenije
 
ŽOK Braslovče

MLADE ODBOJKARICE NOVE KBM BRANIK DO NASLOVA

V nedeljo, 20. maja, se je v dvorani OŠ Braslovče odvijal finalni turnir starejših deklic. Za naslov državnih prvakinj so se pomerile ekipe Vital Ljubljana, ŽOK Sobota, Nova KBM Branik in domačinke iz Braslovč.

Preberi več
OK Maribor

UREMOVIČ IN MULEC OSTAJATA V OK MARIBOR

V Odbojkarskemu klubu Maribor so podaljšali pogodbe s svojima dvema srednjima blokerjema, Filipom Uremovičem in Janom Mulcom, ki klubu tako ostajata zvesta tudi v prihajajoči sezoni.

Preberi več
OK Šoštanj, Calcit Volley

ŠOŠTANJ TOPOLŠICA IN CALCIT VOLLEY II V 1.DOL

V sezoni 2018/19 bomo v odbojkarskem prvenstvu predvidoma lahko spremljali kar 95 ekip. Pri moških se bo v treh ligah, v 1., 2. in 3. DOL, med seboj merilo 42 moštev, pri ženskah bo v 1. A, 1. B, 2. in 3. DOL tekmovalo 55 ekip.

Preberi več
ŠK Pomrje Deset, OK Žužemberk

PRED KADETI LE ŠE VELIKI FINALE

Minuli vikend so potekali obračuni na polfinalnih turnirjih za kadete, na katerih so si vozovnico za veliki finale priigrale ekipe SGD Strdin, SIP Šempeter, Panvita Pomgrad in Brezovica.

Preberi več
ŽOK Braslovče, ŽOK Triglav Kranj

NAPETI POLFINALNI OBRAČUNI DALI FINALISTKE

Državno prvenstvo za kadetinje se bliža koncu. Pred mladimi odbojkaricami je namreč le še veliki finale, na katerem se bodo za naslov slovenskih prvakinj pomerile ekipe Vital Ljubljana, Braslovče, ŽOK Triglav Kranj in Zgornja Gorenjska.

Preberi več
OK Maribor

V OK MARIBOR SE VRAČA ŽIGA DONIK

V odbojkarskem klubu Maribor je dogajanje zelo pestro, tako pri najavi novega igralskega kadra kot tudi pri podaljševanju pogodb za sezono 2018/2019. Novo ime v ekipi, ki je v letošnjem prvenstvu osvojila 5. mesto, je Žiga Donik.

Preberi več

FINALISTI V MALI ODBOJKI SO ZNANI

Minuli vikend so potekali polfinalni turnirji državnega prvenstva v mali odbojki. V finalu bomo pri dečkih spremljali ekipe Calcit Volley I, Ljubljana Volley, ŠD Braslovče in Maribor, pri deklicah pa ekipe Vital Ljubljana I, Olimp Ljubljana, Braslovče I in ŽOK Triglav Kranj I.

Preberi več
OK Kamnik

DOBILI SMO VSE ŠTIRI FINALISTE

V Stranjah pri Kamniku in v Murski Soboti sta potekala polfinalna turnirja za starejše dečke, ki sta najboljšim štirim ekipam prinesla nastop na zaključnem turnirju, ki bo 20. maja.

Preberi več
OK Braslovče, ŽOK Škofja Loka

PRI DEKLICAH ZNANE VSE FINALISTKE

V Braslovčah in v Škofji Loki sta potekala polfinalna turnirja državnega prvenstva za starejše deklice, na katerih so si najboljše ekipe zagotovile nastop v velikem finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA JURE OKROGLIČ

Slovenski odbojkarski prvak ACH Volley Ljubljana je predstavil prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Vrste ljubljanskega moštva, ki ga bo po novem vodil Andrej Urnaut, bo okrepil 21-letni sprejemalec, Jure Okroglič.

Preberi več