Odbojkarska zveza Slovenije
 
MOK Krka

MLADINSKA REPREZENTANTA V MARIBORU

V odbojkarskem klubu Maribor se sestavljajo še zadnje kocke za sezono 2018/2019. Ekipa, ki je pred dnevi odigrala še zadnjo prijateljsko tekmo v sezoni 2017/18, in sicer proti mladinski reprezentanci Irana, je odšla na zaslužen počitek. A to ne pomeni, da v klubu počivajo.

Preberi več
OK Maribor

TUDI KOŠENINA IN HERMAN OSTAJATA V MARIBORU

Iz odbojkarskega kluba Maribor so sporočili, da sta pogodbi podaljšala še dva odbojkarja, Alan Košenina in Aljaž Herman, ki bosta tako tudi v sezoni 2018/2019 nosila majico prvoligaša iz Maribora.

Preberi več
OK Maribor

UREMOVIČ IN MULEC OSTAJATA V OK MARIBOR

V Odbojkarskemu klubu Maribor so podaljšali pogodbe s svojima dvema srednjima blokerjema, Filipom Uremovičem in Janom Mulcom, ki klubu tako ostajata zvesta tudi v prihajajoči sezoni.

Preberi več
OK Maribor

V OK MARIBOR SE VRAČA ŽIGA DONIK

V odbojkarskem klubu Maribor je dogajanje zelo pestro, tako pri najavi novega igralskega kadra kot tudi pri podaljševanju pogodb za sezono 2018/2019. Novo ime v ekipi, ki je v letošnjem prvenstvu osvojila 5. mesto, je Žiga Donik.

Preberi več
MOK Krka

V MARIBORU ŽE ZAVIHALI ROKAVE

Odbojkarski klub Maribor je sezono 2017/2018 zaključil na 5. mestu, v klubu pa so s tem dosežkom dosegli zastavljen cilj. Zdaj so z mislimi že v sezoni 2018/19, za katero je že znan trenerski kader.

Preberi več
Aleš Oblak

NAPETA OBRAČUNA SALONITU IN HOČAM

S prvima tekmama četrtfinala se je začela končnica državnega odbojkarskega prvenstva za moške. Odbojkarji Salonita Anhovo so v gosteh slavili nad Hočami, Panvita Pomgrad pa je morala priznati poraz Mariboru.

Preberi več