Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

NA DRUGI TEKMI USPEšNEJšI HRVAšKI ODBOJKARJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Hali Tivoli v Ljubljani odigrala drugo pripravljalno tekmo proti Hrvaški. Po včerajšnji zmagi naših s 3:0 so bili tokrat z 0:3 (-21, -20, -19) uspešnejši gostje. Novi pripravljalni tekmi Slovenijo čakata že v torek in sredo v Srbiji.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEHINJE PRIčAKOVANO BOLJšE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala še predzadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom srebrne evropske lige. Varovanke Marca Bonitte so se v Mislinji pomerile s Češko in izgubile z 0:3 (-22, -15, -18).

Preberi več
CEV

ROPRET V NASLEDNJI SEZONI V SLOVITI PERUGII

Slovenski odbojkarski reprezentant Gregor Ropret je postal član enega najboljših klubov na svetu. V prihodnji sezoni bo namreč nosil dres italijanske Perugie, s katero je podpisal enoletno pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA PRVI TEKMI BOLJšI OD HRVATOV

Slovenska moška izbrana vrsta je v Ljubljani igrala prvo pripravljalno tekmo v letošnji sezoni. Tekmeci naših odbojkarjev so bili Hrvati, zmage s 3:0 (23, 24, 17) so se veselili varovanci Marka Lebedewa.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

OPRAVLJENA žREBA ZA EUROVOLLEY U20M IN U19W

Včeraj sta bila opravljena žreba skupin za EuroVolley U20M in U19W. Slovenska moška reprezentanca do 20 let se bo skušala skozi kvalifikacije v Mariboru prebiti na zaključni turnir. Reprezentantke do 19 let pa so na EuroVolley-ju že dobile nasprotnice.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRVIč ZBRANI POD TAKTIRKO LEBEDEWA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Ljubljani začela s pripravami na letošnjo reprezentančno sezono, ki varovancem novega selektorja Marka Lebedewa prinaša nastop v Ligi narodov in domače svetovno prvenstvo.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI REPREZENTANCI DOBILI NASPROTNIKE

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let in izbrana vrsta fantov do 18 let bosta poleti nastopili na evropskih prvenstvih na Češkem in v Gruziji. S sedeža Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da so zdaj znani tudi tekmice in tekmeci.

Preberi več
Aleš Oblak

BONITTA NE MORE VEč RAčUNATI NA EVO P. MORI

Slovenska reprezentančna podajalka Eva Pavlović Mori je morala zaradi poškodbe kolena zapustiti priprave ženske izbrane vrste v Kranjski Gori. Slovenski selektor Marco Bonitta bo namesto nje priložnost ponudil Žani Ivani Halužan Sagadin.

Preberi več
CEV

SLOVENCI ZA EP PRED DOMAčIMI NAVIJAčI

Slovenska moška reprezentanca do 20 let bo tretji krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo igrala v Mariboru. Naši mladi odbojkarji si bodo vozovnico za EuroVolley, ki bo septembra v Italiji, skušali priigrati v boju z Nizozemsko, Finsko in Španijo.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠTALEKAR DO NASLOVA PRVAKA, OSTALI DO SREBRA

Potem, ko smo v Sloveniji v Sportklub prvi odbojkarski ligi dobili zmagovalce, se je Sašo Štalekar v Grčiji veselil naslova državnega prvaka, Dejan Vinčić, Eva Zatkovič, Darja Eržen in Alen Pajenk pa so prvenstva v Nemčiji, Franciji, Romuniji in Grčiji končali s srebrom.

Preberi več