Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MIRTA VELIKONJA GRBAC V ROMUNIJI Z ODLIKO

Slovenski reprezentanti so se v preteklih sedmih dneh znova zelo izkazali v tujih prvenstvih. Tine Urnaut je na drugi tekmi proti Tokyo Great Bears dosegel 31 točk, Lorena Lorber Fijok jih je v Grčiji prispevala 17, odlična pa je bila tudi Mirta Velikonja Grbac v dresu Lugoja.

Preberi več
OZS

MATEJ KöK V JUžNI KOREJI DOSEGEL 49 TOčK

Za slovenskimi reprezentanti je naporen teden nastopov v tujih prvenstvih, saj so marsikje odigrali po dva kroga državnega prvenstva. V Južni Koreji je z 49 točkami izstopal Matej Kök, na Japonskem jih je 20 dosegel Tine Urnaut, Rok Možič pa 19 v Italiji.

Preberi več
Aleš Oblak

ROK MOžIč BLESTEL S 30 TOčKAMI

Slovenski reprezentanti so pretekli teden in vikend znova uspešno nastopali v tujih prvenstvih. S 30 točkami se je na gostovanju na Siciliji izkazal Rok Možič, 21 jih je v Južni Koreji dosegel Matej Kök, Eva Zatković in Lorena Lorber Fijok pa sta jih dosegli po 17.

Preberi več
VolleyballWorld

NA PARKETU PRVIč TUDI PLANINščEVA

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so minuli konec tedna odigrali nove prvenstvene obračune. S 26 doseženimi točkami je tokrat navdušila Eva Zatković, na parketu pa smo prvič v novi sezoni lahko sledili tudi predstavi Saše Planinšec.

Preberi več
VolleyballWorld

PAJENK, ŠTERN IN ŠTALEKAR ZAčELI ZMAGOVITO

Pretekli konec tedna in ponedeljkov večer sta minila v znamenju prvih nastopov Alena Pajenka in Tončka Šterna v Grčiji ter Saša Štalekarja v Nemčiji v novi klubski sezoni. V njej na visoki ravni že igrajo preostali naši reprezentanti in reprezentantke.

Preberi več
ELES

ODBOJKARICE KOT GOSTJE NA DOGODKU ELES

Slovenske reprezentantke so se kot posebne gostje udeležile Strokovnega posveta družbe ELES, ki naše odbojkarice kot generalni sponzor podpira že vrsto let.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčETEK NEKATERIH TUJIH PRVENSTEV

V Italiji se je začelo težko pričakovano odbojkarsko prvenstvo v Superlegi, v kateri bomo v tej sezoni spremljali tri slovenske reprezentante. Prve obračune so odigrali tudi na Poljskem in Japonskem, v Grčiji pa je svoj debi v tujih prvenstvih dočakala Lorena Lorber Fijok.

Preberi več
CEV

KVALIFIKACIJE ZA EUROVOLLEY žE PRIHODNJE LETO

Z Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da se bodo kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2026 odvijale že prihodnje leto. V boj za nastop na EuroVolleyju se bodo podale tudi slovenske odbojkarice, medtem ko moški izbrani vrsti kvalifikacij ne bo potrebno igrati.

Preberi več
VolleyballWorld

KöK V KOREJI Z ODLIKO ZAčEL PRVENSTVO

Slovenski reprezentanti s svojimi klubi počasi začenjajo z nastopi v ligaških tekmovanjih. V sezoni 2023/24 jih bomo spremljali v Italiji, Grčiji, Nemčiji, Franciji, Romuniji in na Poljskem ter na Japonskem, Kitajskem in v Južni Koreji, kjer se je že dokazal Matej Kök.

Preberi več
VolleyballWorld/NEVoBo

V TUJIH PRVENSTVIH VRSTA REPREZENTANTOV

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke se bodo v sezoni 2023/24 dokazovali tako v tujih prvenstvih po vsej Evropi in v Aziji kot tudi v Sportklub prvi odbojkarski ligi, pred fanti in dekleti pa so naporne in dolge sezone.

Preberi več