Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

ODBOJKARJI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA EUROVOLLEY

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta je danes zjutraj v Kranjski Gori začela s pripravami na septembrski EuroVolley, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Selektor Alberto Giuliani ima tudi tokrat na voljo vse reprezentante s svojega seznama.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI ODBOJKARJI EVROPSKI PRVAKI

Slovenska reprezentanca do 17 let je na evropskem prvenstvu v Albaniji osvojila naslov evropskih prvakov in zlato odličje. Mladi odbojkarski upi so v velikem finalu EuroVolleyja v Tirani s 3:0 (23, 21, 23) premagali velike favorite Ruse.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI NA EP JUTRI ZA ZLATO MEDALJO

Slovenska odbojkarska reprezentanca do 17 let je v bila v polfinalu evropskega prvenstva s 3:0 (23, 24, 23) uspešnejša od Poljske in si je tako priigrala zgodovinsko uvrstitev v finale, v katerem se bo pomerila z Rusijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI NA EP V POLFINALU IN BOJU ZA ODLIčJA

Slovenski odbojkarji do 17 let se na evropskem prvenstvu v Albaniji podajajo v boj za odličja. Naša izbrana vrsta pod vodstvom Iztoka Kšele se je namreč uvrstila med štiri najboljše reprezentance stare celine in se bo v soboto in nedeljo borila za naslov evropskih prvakov.

Preberi več
CEV

PORAZ PROTI LATVIJI BREZ POMENA

Slovenska moška reprezentanca do 17 let je v Tirani odigrala zadnjo tekmo skupinskega dela evropskega prvenstva, ki pa ni več odločala o ničemer. Kljub porazu z 1:3 (-24, 23, -19, -22) proti Latviji si je namreč naša vrsta že včeraj zagotovila uvrstitev v polfinale.

Preberi več
CEV

V TIRANI SLOVENCI SLAVILI šE TRETJIč

Slovenska reprezentanca do 17 let si je na tretji tekmi evropskega prvenstva v Tirani priigrala še tretjo zmago. Po Albaniji in Turčiji je s 3:1 (27, 20, -14, 23) padla še Belgija. Jutri bo na prvenstvu prost dan, v sredo se bodo naši odbojkarji pomerili z Rusi.

Preberi več
CEV

PRVA ZMAGA SLOVENCEV V TIRANI

Slovenski odbojkarji so evropsko prvenstvo do 17 let začeli z zmago. S 3:0 (6, 11, 11) so odpravili svoje vrstnike iz Albanije. Jutri jih ob 17.30 čaka srečanje proti Turčiji.

Preberi več
OSSRB

SLOVENCI ZA UVOD V EP PROTI ALBANIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca do 17 let bo med 10. in 18. julijem igrala na evropskem prvenstvu v Tirani. V skupini A EuroVolleyU17M se bodo med seboj merile Albanija, Belgija, Latvija, Rusija, Turčija in Slovenija.

Preberi več
FIVB

ZA UVOD V EUROVOLLEY S ČEšKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo septembrsko evropsko prvenstvo, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija in na katerem bo branila srebrno odličje, začela z obračunom proti Češki.

Preberi več
Osebni arhiv

LEPA GESTA ODBOJKARJEV RAZVESELILA NAVIJAčA

Člani slovenske moške odbojkarske reprezentance so športnega navdušenca Janeza, ki se je hudo ponesrečil na poti iz Pariza, kjer je spremljal finale evropskega prvenstva 2019, razveselili z lepo gesto, s podpisanim dresom.

Preberi več