Odbojkarska zveza Slovenije
 
Simon Vesel

KRKA PRIčENJA S PRIPRAVAMI NA NOVO SEZONO

Za novomeške odbojkarje je konec poletnega premora. Po predčasnem koncu lanske sezone so imeli igralci čas za počitek in pripravo na novo sezono, vodstvo kluba se je medtem ukvarjalo s sestavo ekipe. Tudi letos Krka sledi uveljavljenemu konceptu - ponuditi priložnost mladim upom.

Preberi več
Anže Malovrh

NA SBERBANK DP ZA MLADE PODELJENA ODLIčJA

S finalnimi tekmami Sberbank državnega prvenstva za mlade, ki so v sklopu turnirja svetovne serije že tradicionalno potekali na Kongresnem trgu v Ljubljani, se je zaključilo letošnje tekmovanje v kategorijah do 14, do 16, do 18 in do 20 let.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIPRAVE S KAMNIčANI ZAčEL TUDI GASPARINI

Včeraj so z uvodnim treningom priprave na novo sezono začel tudi odbojkarji Calcit Volleyja, ki bodo vanjo vstopili v zelo spremenjeni zasedbi, tudi z reprezentančnim korektorjem Mitjo Gasparinijem.

Preberi več
Klemen Brumec

PRVAKINJE ZAčELE S PRIPRAVO NA NOVO SEZONO

Odbojkarice Calcit Volleyja so se zadnjič v popolni zasedbi zbrale 6. marca, ko so v zadnji tekmi modre skupine v gosteh s 3:0 premagale Novo KBM Branik, ta zmaga pa jim je pozneje prinesla tudi naslov državnih prvakinj.

Preberi več
Matevž Ambrožič

V KRANJU PODELJENA NASLOVA DRžAVNIH PRVAKOV

V Kranju se je zaključilo letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki, ki je prvi skupni naslov prvakov prineslo Nejcu Zemljaku in Janu Pokeršniku, pri dekletih pa sta se zmage veselili Monika Potokar in Tjaša Kotnik, za katero je to že četrti zaporedni naslov.

Preberi več
Petra Grahovac

V KATEGORIJI JUNIOR PODELILI DRžAVNA NASLOVA

V kategoriji junior Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki smo dobili zmagovalce. Naslova državnih prvakinj sta se veselili Dita Reflak in Jovana Goljović, pri dečkih sta bila najboljša Valentin Predan in Nik Kosec.

Preberi več
Matevž Ambrožič

V KRANJU ZNANI VSI POLFINALISTI

Pred najboljšimi slovenskimi odbojkarji in odbojkaricami na mivki je le še sklepno dejanje državnega prvenstva v Kranju. Na sporedu so namreč le še polfinalni obračuni, ki se bodo začeli jutri, ob 9.30 uri, državne prvake pa bomo dobili v poznih večernih urah.

Preberi več
Petra Grahovac

OSEM EKIP USPEšNO SKOZI KVALIFIKACIJE

V Preddvoru in v Kranju so danes potekale kvalifikacije za državno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerih se je 16 moških in 12 ženskih dvojic borilo za po štiri mesta na glavnem delu turnirja v obeh konkurencah, medtem ko so najboljše ekipe dan izkoristile za zadnje treninge.

Preberi več
Aleš Oblak / OK Triglav Kranj

ZA DRžAVNI NASLOV V KRANJU KAR 44 DVOJIC

V Kranju bomo od četrtka do sobote spremljali državno prvenstvo v odbojki na mivki. V boj za državna naslova, ki ju bodo branili Tadej Boženk in Vid Jakopin ter Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar z novima soigralkama, se bo podalo 20 ženskih in 24 moških dvojic.

Preberi več
CEV

V ZMAJEVO GNEZDO SE VRAčA ROPRET

Kubanec Ricardo Calvo ne bo diktiral napadu ACH Volleyja Ljubljana. Zaradi nemogočih okoliščin v zvezi z izdajo vizuma zaradi koronavirusa sta se klub in igralec dogovorila za prekinitev pogodbe. Vodstvo slovenskih prvakov je tako pod svoje okrilje pripeljalo Gregorja Ropreta.

Preberi več