Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI SPET USPEšNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke v svojih klubih po Evropi in v Aziji še naprej igrajo na visoki ravni in so bili tudi minuli vikend zaslužni za zmage svojih ekip, ki se že borijo za čim boljša izhodišča v končnicah prvenstev.

Preberi več
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJSKIH REPREZENTANC V KRANJU

V ponedeljek in torek, 6. in 7. februarja, se bo v Kranju odvijal letošnji turnir regij, na katerem bodo nastopili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij ter se med seboj merili za prva reprezentančna odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA REPREZENTANTI šE EN PRVENSTVENI KROG

Slovenski reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, imajo za seboj še en rezultatsko dokaj uspešen prvenstveni krog.

Preberi več
ZSIS

ODBOJKARICE IZBRANE ZA EKIPO LETA

Zveza za šport invalidov - Paralimpijski komite Slovenije je na prireditvi Parašportnik leta 2022 na Brdu pri Kranju podelila priznanja najboljšim športnikom leta 2022 med invalidi. Priznanje za žensko ekipo leta je prejela slovenska reprezentanca v odbojki sede.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

DEKLETA PROTI POLJSKI, FANTJE PROTI UKRAJINI

CEV je razkrila urnik tekem na evropskem prvenstvu za ženske, ki se bo začelo 15. avgusta in na katerem bo nastopila tudi naša izbrana vrsta. Prav tako je tudi že znan razpored obračunov za EuroVolley za moške, na katerem bo Slovenija prvo tekmo igrala 30. avgusta.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

NAšI REPREZENTANTI SPET NIZALI ZMAGE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj rezultatsko zelo uspešen konec tedna, saj so v svojih klubih nanizali lepo število zmag in z individualnimi predstavami svojim ekipam po Evropi in v Aziji pomagali do novih prvenstvenih točk.

Preberi več
Aleš Oblak

ZELO DOBER IZKUPIčEK NAšIH REPREZENTANTOV

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so s svojimi klubi v Evropi in Aziji zelo dobro začeli drugi del sezone in se v veliki večini izkazali tako z rezultati kot z individualnimi predstavami.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI SPET NA IGRIščIH

Po premoru med prvim in drugim delom sezone so se reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, večinoma že vrnili na igrišča in svojim klubom skušali pomagati do novih zmag.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI OHRANJAJO DOBRO FORMO

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke v svojih klubih še naprej igrajo na visoki ravni in ohranjajo dobro forma z začetka sezone. Do konca koledarskega leta je tako v prvenstvenih kot v pokalnih tekmovanjih še nekaj obračunov.

Preberi več
ParaVolley Europe

V FRANCIJO PO UVRSTITEV A DIVZIJO

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede bo v Rouenu v Franciji nastopila na evropskem prvenstvu B divizije. Naši fantje, ki bodo v skupinskem delu tekmovanja igrali z Madžarsko, Italijo in Češko, si želijo zmage in preboja v elitno A divizijo.

Preberi več