Odbojkarska zveza Slovenije
 
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO SREBRA V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je Zlato ligo narodov, ki jo je gostil Šempeter, zaključila z zmago s 3:0 nad Madžarsko in se veselila srebrnega odličja. Zlato je šlo v roke Italijankam, bron so osvojile Nemke.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PREMAGALE TUDI VEčNE TEKMICE NEMKE

Slovenske odbojkarice so Zlato ligo narodov začele z zmagama nad Poljsko in Nemčijo, v nadaljevanju jih čakata še obračuna s favorizirano Italijo in Madžarsko. Z organizacijo turnirja v Šempetru, prvega večjega reprezentančnega dogodka pri nas po letu 2015, so zelo zadovoljni tud

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENSKE ODBOJKARICE DANES DVAKRAT NA PARKET

Slovenska reprezentanca v odbojki sede bo ob 15. uri začela z nastopi v Zlati ligi narodov, ki jo bo do nedelje gostil Šempeter v Savinjski dolini. Prve tekmice naših deklet bodo Poljakinje, v nadaljevanju se bodo pomerile še z Nemkami, Italijankami in Madžarkami.

Preberi več
ParaVolley Europe

NAšE ODBOJKARICE V PISI NA KONCU DRUGE

Slovenske odbojkarice so zgodovinsko prvo tekmovanje v evropski ligi prvakinj zaključile s srebrnim odličjem. Naša dekleta, ki so v italijanski Pisi nastopila v dresu Robust OK Šempeter, so tako postavila nov mejnik v slovenski klubski odbojki sede.

Preberi več
PVE

POKAL PRVAKINJ V PISI

Slovenske odbojkarice bodo ta vikend nastopile na prvem uradnem mednarodnem klubskem tekmovanju pod okriljem ParaVolley Europe. Pokalu prvakinj, ki ga bo od danes do nedelje gostila italijanska Pisa.

Preberi več
ParaVolley Europe

V ŠEMPETRU NAJBOLJšE EVROPSKE REPREZENTANCE

Šempeter v Savinjski dolini bo od 28. aprila do 1. maja prizorišče turnirja zlate lige narodov v odbojki sede za ženske, naša izbrana vrsta pa bo tekmovanje najvišje ravni skušala izkoristiti kot čim boljšo pripravo za svetovno prvenstvo, ki bo konec maja na Kitajskem.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE BODO IGRALE NA SVETOVNEM PRVENSTVU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo nastopila na svetovnem prvenstvu, ki ga bo maja prihodnje leto gostila Kitajska. Naša dekleta so si nastop med svetovno elito zagotovila na podlagi visoke uvrstitve na svetovni lestvici.

Preberi več
SLO paravolley

SIP ŠEMPETER DRžAVNI PRVAK V ODBOJKI SEDE

V Braslovčah se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem se je med seboj pomerilo šest slovenskih klubov, naslova državnih prvakov se je veselil SIP Šempeter pred IŠD Samorastnik in IŠD Maxi.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE NA EVROPSKEM PRVENSTVU DO 4. MESTA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je evropsko prvenstvo, ki ga je gostila Turčija, zaključila na 4. mestu. V boju za bronasto odličje so morala naša dekleta po izenačenem obračunu z 0:3 (21, 20, 21) priznati premoč Nemkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE ZA BRON, MOšKA VRSTA DO 12. MESTA

Slovenska reprezentanca v odbojki sede se na evropskem prvenstvu v Turčiji podaja v boj za bron. V polfinalu naša dekleta niso bila kos Rusinjam, ki so bile boljše s 3:0 (7, 9, 10). Moška izbrana vrsta je svoj prvi nastop na evropskih prvenstvih zaključila na 12. mestu.

Preberi več