Odbojkarska zveza Slovenije
 
Matic Eržen

NASLEDNJA OVIRA: TURčIJA

Po včerajšnji zmagi nad Finsko, v izjemnem vzdušju, ki so ga pripravili številčni navijači v Stožicah, so naši fantje že povsem osredotočeni na Turčijo, s katero se bodo pomerili danes ob 20.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENSKI ODBOJKARJI STRLI žILAVE FINCE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na domačem evropskem prvenstvu, pred skoraj 8.000 gledalci, prišla do druge zmage. Naši odbojkarji so se veselili zmage s 3:1 (18, 24, -24, 15), že jutri pa jih čaka nov obračun, in sicer proti zmagovalcem evropske lige, Turkom.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI FILATELISTIčNA RAZSTAVA O EP

Ljubljanska Mestna hiša je gostila uradno odprtje filatelistične razstave, ki razkriva zgodovino EuroVolleyja, vse od prvega prvenstva leta 1948 v Rimu do leta 2019. Branko Maček, avtor razstave, zbira znamke od ranega otroštva.

Preberi več
OZS

SLOVENCI OSREDOTOčENI NA TEKMO S FINSKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 20.30, v Areni Stožice odigrala drugo tekmo evropskega prvenstva. Tekmeci bodo vselej neugodni Finci, ki so v uvodnem obračunu odpravili Makedonce, a naši fantje računajo na več kot 6.000 navijačev.

Preberi več

PROTI FINSKI NA VOLJO LE šE RDEčI RING

Zanimanje za tekme evropskega prvenstva, ki se je 12. septembra začelo v Ljubljani, je iz dneva v dan večje, o čemer priča razprodan Zeleni ring ter polovica Rdečega ringa v Areni Stožice za današnjo tekmo med Slovenijo in Finsko, ki se bo začela ob 20.30 uri. Hvala, navijači!

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENCI PREKO BELORUSOV ZA PRVO ZMAGO NA EP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je z izjemno predstavo na uvodni tekmi evropskega prvenstva porazila Belorusijo s 3:0 (17, 14, 19) V ljubljanskih Stožicah so gostitelji ob glasni podpori s tribun v vseh elementih nadigrali tekmece.

Preberi več
Aleš Oblak

MOčNO OKREPLJENI BELORUSI PRVA NEVARNOST

Kapetani in selektorji vseh šestih reprezentanc skupine C EuroVolley-ja 2019 so v sproščenem vzdušju na srečanju s predstavniki medijev razkrili svoja pričakovanja pred začetkom tekmovanja. Že jutri se s tekmo med Turčijo in Rusijo namreč začenja evropsko prvenstvo.

Preberi več
Makedonska odbojkarska federacija

SPOZNAJTE NASPROTNIKE: SEVERNA MAKEDONIJA

Kot zadnje izmed slovenskih tekmecev v skupini C predstavljamo še reprezentanco Severne Makedonije, za katero bo to krstni nastop na evropskem prvenstvu, zato že nestrpno čakajo na začetek.

Preberi več
FIVB

SPOZNAJTE NASPROTNIKE: RUSIJA

Ruska reprezentanca je brez dvoma najbolj zvezdniška zasedba, ki prihaja v Ljubljano v okviru skupine C letošnjega EuroVolley-ja. Rusi so namreč aktualni evropski prvaki in zmagovalci elitne lige narodov.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI Z NESTRPNOSTJO PRIčAKUJEJO ZAčETEK

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je še zadnjič pred evropskim prvenstvom posvetila medijskim obveznostim, veliko zanimanje predstavnikov sedme sile pa je le še dokaz več, da bomo v Areni Stožice od 12. septembra naprej spremljali odbojkarski spektakel.

Preberi več