Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

5. SKLOP - OHRANJANJE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI

Rosana Krajnc, trenerka za telesno pripravo ženskih odbojkarskih reprezentanc v mlajših kategorijah, sicer pa diplomantka Fakultete za šport, osebna trenerka in tudi nekdanja odbojkarica, je pripravila pet sklopov vaj za ohranjanje splošne telesne pripravljenosti za odbojkarje.

Preberi več
FIVB

PRVOAPRILSKA - URNAUT SE POSLAVLJA

Novica, da se slovenski odbojkar Tine Urnaut poslavlja od dresa z reprezentančnim grbom, je bila seveda prvoaprilska. Dolgoletni kapetan naše izbrane vrste, ki je za Slovenijo zbral kar 185 nastopov, bo še naprej ponosno igral za reprezentanco.

Preberi več
SLOADO

CERTIFIKAT SLOADO

Smo v obdobju, ko zdravstveno okoliščine narekujejo ritem našega vsakdana, čemur smo se morali prilagoditi prav vsi. To pa še ne pomeni, da tega obdobja ne moremo izkoristiti za stvari, za katere morda v normalnih okoliščinah ne najdemo časa.

Preberi več
OK Merkur Maribor

OK MERKUR MARIBOR Z LEPO GESTO

V Odbojkarskem klubu Merkur Maribor so posneli video z zahvalo, namenjeno vsem, ki v časih, ko razsaja koronavirus, skrbijo za vse nas.

Preberi več
Osebni arhiv

POSLOVIL SE JE MATJAž JEDRETIč

Danes dopoldan se je poslovila še ena odbojkarska legenda. Umrl je eden najboljših slovenskih odbojkarjev, Matjaž Jedretič, nekdanji jugoslovanski reprezentant, ki je v slovenski odbojki pustil velik pečat.

Preberi več
Jurij Kodrun

ZAščITA IGRALCEV NA PRVEM MESTU

Generalni sekretar OZS Gregor Humerca je za Sportal podrobneje pojasnil, zakaj se je Odbojkarska zveza Slovenije v torek odločila zaključiti državno prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi in razglasiti državna prvaka.

Preberi več
Pixabay

IZZIV OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJE

Olimpijski komitei Slovenije – Združenje športnih zvez vse športnice in športnike vabi, da se pridružijo izzivu #trenirajmodoma. Izziv, ki že poteka, se bo odvijal na družbenih omrežjih. Navodila v tekstu. Akcija!

Preberi več
OK Merkur Maribor

USPEšNEJšI MLADI ODBOJKARJI ALI STARšI?

Pogled nazaj: V OK Merkur Maribor so se prav na zadnji februarski dan, ki je bil tudi sicer rezerviran za odbojko in vseevropsko iniciativo #1DayMore4Volleyball odločili za prav poseben dogodek.

Preberi več
Aleš Oblak/Klemen Brumec

ODBOJKARSKO PRVENSTVO ZAKLJUčENO

OZS je odločila, da je letošnje državno prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi zaključeno. Naslov slovenskih prvakov so osvojili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so prvaki postali že sedemnajstič in odbojkarice Calcit Volleyja, za katere je to četrta lovorika.

Preberi več
OZS

PESNIšKI ODBOJKARSKI IZZIV

Bliža se Svetovni dan poezije in ker v teh dneh naše življenje poteka precej drugače kot smo vajeni, smo se na OZS odločili, da pripravimo prav poseben pesniško-odbojkarski izziv. Priključite se nam.

Preberi več