Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ZLATA EVROPSKA LIGA

Pred slovenskimi odbojkaricami je drugi turnir Zlate evropske lige, ki ga bomo med 24. in 26. majem spremljali v dvorani Lukna - Ljudski vrt v Mariboru. Naša dekleta čakata obračuna s Špankami in Čehinjami.

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE PRED DRUGO PREIZKUŠNJO

Maribor bo 24. do 26. maja prizorišče drugega turnirja Zlate evropske lige, na katerem bomo spremljali obračune ženskih odbojkarskih reprezentanc Slovenije, Španije in Češke. Naša dekleta si bodo po dobrem začetku v Estoniji nove točke skušala priigrati pred svojimi navijači.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

V MARIBOR PRIHAJA NOVA OKREPITEV

V OK i-Vent Maribor predstavljajo drugo okrepitev pred novo sezono, in sicer srbskega odbojkarja Stefana Mirkovića, ki je v minuli sezoni nosil dres Panvite Pomgrad in celotno sezono kazal vrhunske predstave.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI ODPRAVILI ŠE FRANCOZE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je na drugi tekmi elitne Lige narodov v Turčiji veselila druge zmage. Naši fantje so bili s 3:1 (19, 22, -23, 21) boljši od aktualnih olimpijskih prvakov Francozov in si s tem zagotovili nove pomembne točke na svetovni lestvici.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI VNL ZAČELI Z ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na uvodni tekmi Lige narodov po hudem boju in skoraj treh urah igre s 3:2 (-31, 20, -22, 21, 25) odpravila nepopustljive Nizozemce in se veselila prve zmage. Naše fante že jutri, ob 13. uri, čaka obračun z olimpijskimi prvaki Francozi.

Preberi več
Aleš Oblak

OREFICE: IZJEMNO SEM PONOSEN NA TA DEKLETA

Selektor ženske reprezentance Alessandro Orefice je po uvodnem turnirju Zlate evropske lige v Rakvereju poudaril, da je izjemno ponosen na svoje igralke. Veseli ga, da tudi druge odbojkarice začenjajo spoznavati vrednost te reprezentance, katere vrata so za zdaj še odprta.

Preberi več
ŠIM

NASLOVA PRVAKOV V PREVALJE IN MISLINJO

V Ljubljani se je v dvorani Vižmarje-Brod odvijal finale državnega prvenstva za starejše deklice in dečke, prvič v okviru Plazma Športnih iger mladih. V izjemnem vzdušju so si naslov prvakinj priigrale Prevalje, zlato odličje pri starejših dečkih je osvojila Korvolley Mislinja.

Preberi več
CEV

SLOVENCI BREZ OLIMPIJSKEGA NASTOPA

Slovenski odbojkarji na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak ter Danijel Pokeršnik in Klemen Šen so v finalu kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih je gostil Hamburg, izgubili z gostitelji Nemci in tako ostajajo brez olimpijskega nastopa.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V TURČIJI ŽE PRVIČ TRENIRALI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v nedeljo odpotovala v Antalyjo, kjer bo nastopila na uvodnem turnirju elitne Lige narodov. Naše fante, ki si bodo skozi VNL skušali priigrati nastop na olimpijskih igrah, v Turčiji čakajo pomembni obračuni z Nizozemsko, Francijo, Kana

Preberi več
CEV

FANTJE V FINALU, DEKLETA NA KONCU DRUGA

Slovenski odbojkarji na mivki so se v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki potekajo v okviru Pokala narodov v Hamburgu, po zmagi v zlatem nizu proti Estoniji uvrstili v finale. Naše odbojkarice, ki so se za olimpijsko vozovnico borile v Vilni, pa so morale v finalnem ob

Preberi več