Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

DP V ODBOJKI NA MIVKI DO 16 LET

V soboto, 15. junija, bo od 9. ure naprej na igriščih ŠD Loka Žužemberk potekal finalni turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 16 let za dečke in deklice.

Preberi več
CEV

NOVA PRILOŽNOST ZA SLOVENSKE ODBOJKARICE

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki na mivki ostaja v boju za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Naša dekleta so dobila priložnost, da kot ena od najbolje uvrščenih reprezentanc v 2. krogu kvalifikacij nastopijo tudi v velikem finalu Pokala narodov v Latviji.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI DVOJICI ŽE V OSMINI FINALA

Naši odbojkarici na mivki Živa Javornik in Maja Marolt nadaljujeta z odličnimi nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let v Turčiji. Slovenki sta se namreč prebili med najboljših 16 dvojic, kar je skozi zmago v repasažu uspelo tudi Jaki Prevorčniku in Gregi Okrogliču.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI DVOJICI V TURČIJI DO 9. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki Živa Javornik in Maja Marolt ter Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let v turškem Termalu. Naši predstavniki so tekmovanje končali na 9. mestu.

Preberi več
OZS

JAVORNIKOVA IN MAROLTOVA Z DVEMA ZMAGAMA

Slovenski odbojkarici na mivki Maja Marolt in Živa Javornik sta evropsko prvenstvo do 22 let v turškem Termalu začeli z dvema zmagama in si že zagotovili uvrstitev v izločilne boje. Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič na uvodni tekmi nista bila kos Slovakoma Petrufu in Jancoku.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI ZAČENJAJO Z NASTOPI NA EP

Mladi slovenski odbojkarji na mivki Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič ter Živa Javornik in Maja Marolt začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let, ki ga gosti turški Termal. Naši predstavniki se bodo najprej predstavili v skupinskem delu tekmovanja.

Preberi več
ŠD Fitko

BREGAR IN PREDAN PREPRIČLJIVA ZMAGOVALCA

Kvalifikacijski turnir v Preddvoru za kadete do šestnajstega leta starosti, je potekal v idealnih vremenskih pogojih na štirih vzorno pripravljenih igriščih Športnega centra Fitko.

Preberi več
VC Portorož

MLADE ODBOJKARICE NA MIVKI PRVIČ V PORTOROŽU

Igrišča Volley kluba Portorož, na centralni plaži v Portorožu, so gostila kvalifikacijski turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki, kategorije U16 dekleta. Turnirja se je udeležilo 40 ekip, najboljših 8 pa je napredovalo na finalni turnir v Žužemberk.

Preberi več
CEV

FESTIVALI ODBOJKE NA MIVKI ZA OTROKE

Odbojkarska zveza Slovenije v sodelovanju z odbojkarskimi klubi v sklopu projekta VBO CEV School Volleyball - Rasti z odbojko organizira festivale odbojke na mivki za otroke do 14. leta starosti, ki se bodo odvijali v Celju, Ljubljani, Novem mestu, Žužemberku in Višnji Gori.

Preberi več
osebni arhiv

PRVI TURNIR MEVZA NA MIVKI V PRAGI

Od 15. do 17. maja 2024 je Praga gostila težko pričakovano prvenstvo MEVZA U16 in U20 v odbojki na mivki. Dogodek ni le poudaril spretnosti in predanosti mladih športnikov, ampak je tudi spodbudil športni duh in mednarodno prijateljstvo.

Preberi več