Odbojkarska zveza Slovenije
 

V SPORTKLUB PRVI LIGI LE ŠE ENO VPRAŠANJE

Sezona 2023/24 Sportklub prve odbojkarske lige je tik pred zaključkom. Štirje dobitniki letošnjih kolajn so že znani, odprto ostaja le še vprašanje, katera ekipa bo osvojila naslov pri ženskah. V petek se bosta na četrti tekmi finala pomerili Nova KBM Branik in Calcit Volley.

Preberi več
Marko Vanovšek

KAMNIČANKAM PETI ZAPOREDNI NASLOV PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so na četrti tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige za ženske premagale Novo KBM Branik in osvojile peti zaporedni naslov državnih prvakinj, sicer pa osmega v zgodovini. Rezultat tekme v Mariboru je bil 2:3 (-17, 21, 26, -12, -9).

Preberi več
Aleš Oblak in OK SIP Šempeter

BRON ODBOJKARICAM GEN-I VOLLEYJA

Igralke GEN-I Volleyja so na tretji tekmi Sportklub prve odbojkarske lige v boju za tretje mesto s 3:0 premagale SIP Šempeter in osvojile bronasto kolajno.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO 20. NASLOVA PRVAKA

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so si na tretji tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige priigrali zmago nad Calcit Volleyjem in osvojili naslov državnih prvakov. To je jubilejna 20. lovorika za ljubljanski klub.

Preberi več

BOSTA PRVAKA ZNANA ŽE SREDI TEDNA?

Sportklub prva odbojkarska liga za moške in ženske je v zadnji fazi. Sredi tedna bodo na sporedu tretje tekme finala. Odbojkarice Calcit Volleyja in odbojkarji ACH Volleyja bodo v primeru uspeha na domačem igrišču državni naslov osvojili že na tretji tekmi.

Preberi več
Klemen Brumec/klubi

KAMNIČANKE IN LJUBLJANČANI DO DRUGE ZMAGE

Odbojkarice Calcit Volleyja so slavile tudi na drugi tekmi finala Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Na gostovanju pri Novi KBM Branik so bile boljše po petih nizih. Še drugič so v finalu zmagali tudi igralci ACH Volleyja Ljubljana, in sicer z 0:3 na gostovanju v Kamniku.

Preberi več
Aleš Oblak

TA VIKEND DRUGI TEKMI FINALA SPORTKLUB LIGE

Še drugič v tem tednu se bodo ekipe srečale v končnici Sportklub prve odbojkarske lige. Na tekmi za prvo mesto se bodo odbojkarice Nove KBM Branik in Calcit Volleyja pomerile v soboto, v nedeljo pa je na sporedu tekma med Calcit Volleyjem in ACH Volleyjem Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KAMNIČANKE IN LJUBLJANČANI DO PRVIH ZMAG

Sportklub prva odbojkarska liga je v finalni fazi. Odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik so se v Kamniku pomerile na prvi tekmi finala in se na koncu veselile zmage s 3:2. Moški finale med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem je s 3:1 pripadel Ljubljančanom.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČENJA SE BOJ ZA DRŽAVNI NASLOV

V Sportklub prvi odbojkarski ligi se v sredo in četrtek začenja boj za naslova državnih prvakov in prvakinj. Pri ženskah si bodo nasproti stale odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, v moškem finalu bomo spet spremljali obračune ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja.

Preberi več
klubi

ZA DRŽAVNI NASLOV KAMNIČANI IN LJUBLJANČANI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja so se z zmagama na drugi tekmi polfinala Sportklub prve odbojkarske lige za moške uvrstili v finale državnega prvenstva. Ljubljančani so izločili Sobočane, Kamničani pa Mariborčane.

Preberi več