Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav

NA SREDNJEEVROPSKEM PRVENSTVU DO TREH MEDALJ

Srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v Kranju je končano in med izjemno močno konkurenco iz sedmih držav so slovenske ekipe s pomočjo izjemne spodbude s tribun v soboto osvojile dve bronasti ter eno srebrno medaljo.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU V POLFINALU TRIJE SLOVENSKI PARI

V soboto bomo v Kranju dobili nove srednjeevropske prvake in prvakinje. V igri za naslov so kar tri slovenske dvojice!

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU ZAČETEK POSLASTICE NA MIVKI

Ta konec tedna bo sočasno s festivalom Kranfest v središču mesta Kranj potekal mednarodni turnir serije MEVZA Championship Tour,  Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023. Na njem se bodo borili najboljši igralci iz Avstrije, Češke, Slovaške, Madžarske, Hrvaške, Izraela in Slovenije.

Preberi več
OK Triglav

DVE SLOVENSKI DVOJICI DIREKTNO V ČETRTFINALE

Skupinski del MEVZA srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v Kranju je skoraj pri koncu! V moški konkurenci sta slovenska para Boženk/Jakopin in Šen/Zemljak s prvima mestoma v skupini napredovala direktno v četrtfinale.

Preberi več
OK Triglav

VROČICA V KRANJU SE STOPNJUJE

S sredinimi kvalifikacijami se bo v okviru MEVZA Championship Toura v Kranju začel turnir Zavarovalnica Sava Kranj Open 2023 v odbojki na mivki. Na delu bo mogoče spremljati tudi najboljše dvojice iz Srednje Evrope.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU NAJMOČNEJŠI TURNIR NA MIVKI LETOS

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour. To bo najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki v Sloveniji letos, na njem pa se bodo pomerili najboljši igralci in igralke v Srednji Evropi.

Preberi več
Aleš Oblak

ROP: SKUŠALI BOMO NAREDITI KORAK NAPREJ

Letos je, tako kot vsa druga področja življenja, pandemija prizadela tudi odbojkarski svet in ustavila vsa prvenstva. Igralci in trenerji po vsem svetu so se znašli v nenavadnem položaju, brez končnic in celo treningov.

Preberi več
ŽOK Triglav Kranj

ŽOK LJUTOMER - ŽOK TRIGLAV KRANJ 3:2

V 4. krogu skupine za obstanek 1. B DOL za ženske sta se srečali ekipi ŽOK Ljutomer in ŽOK Triglav Kranj. Z rezultatom 3:2 ( 25:21, 14:25, 25:13, 15:25, 15:12) so bile boljše domačinke.

Preberi več
Tina Balažič

ŽOK TRIGLAV KRANJ - ROTO-KEMA PUCONCI 3:0

V 2. krogu končnice 1B. DOL za ženske so odbojkarice Triglava v Kranju gostile ekipo Roto-Kema Puconci in zmagale prepričljivo s 3:0 (16, 13, 19).

Preberi več
Tina Balažič

ŽOK TRIGLAV KRANJ - ŽOK LJUTOMER 3:0

V 12. krogu 1B. DOL za ženske so se v Kranju srečale odbojkarice domačega ŽOK Triglava Kranja in gostje iz ŽOK Ljutomera. S 3:0 (23, 20, 21) so bile uspešnejše domačinke, ki tako ohranjajo peto mesto na prvenstveni lestvici.

Preberi več