Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

OB SLOVESU GASPARINIJA ZMAGA PROTI EGIPTU

Na četrtkovem delu odbojkarskega spektakla so slovenski odbojkarji v mariborski dvorani Tabor s 3:1 ugnali Egipt. V petek jih na istem mestu ob 18.35 čaka še pripravljalna tekma s Kamerunom.

Preberi več
OZS

V MARIBORU ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

Po sijajnem uspehu slovenskih odbojkaric na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki so nedavno v Mariboru osvojile zlato kolajno, se bosta v tem tednu tam mudili še članski izbrani vrsti. V štajerski prestolnici se obeta odbojkarski spektakel.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE ZMAGOVALKE OFEM-A!

Slovenska izbrana vrsta do 19 let se je veselila naslova prvakinj na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru. V finalu so naša dekleta prikazala prepričljivo predstavo in Nemke ugnala s 3:0 (15, 14, 16) ter poskrbela za nov velik uspeh slovenske odbojke.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA OFEM-U ZA 5. MESTO

Na prvi tekmi razigravanja na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki ga v tem tednu gosti Maribor, so mladi slovenski odbojkarji v petek s 3:2 premagali Srbijo. V soboto se bodo tako borili za končno peto mesto.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE V FINALU OFEM-A!

Na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru so se slovenske odbojkarice do 19 let uvrstile v finale, potem ko so s 3:0 ugnale Madžarke. Za zlato v soboto z Nemkami.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

SLOVENKE NEPORAŽENE V POLFINALE OFEM-A

Slovenske odbojkarice do 19 let bodo zaigrale v polfinalu letošnjega Olimpijskega festivala evropske mladine, ki se odvija v Mariboru. Tja so napredovale s polno bero.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

DOBLJENA DRAMA V DRAŠU PREMALO ZA POLFINALE

Moška reprezentanca do 19 let se bo na Olimpijskem festivalu evropske mladine konec tedna potegovala za končno peto mesto. Na zadnji tekmi skupinskega dela je bila po trilerju s 3:2 boljša od Italijanov.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

ZA ZDAJ POLOVIČEN IZKUPIČEK ODBOJKARJEV

Slovenski odbojkarji do 19 let so na drugi tekmi Olimpijskega festivala evropske mladine prvič klonili. Belgijci so bili boljši s 3:1.

Preberi več
OFEM Maribor 2023

PO HLADNI PRHI SLOVENCI UGNALI GRKE

Nastope na letošnjem Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki od nedelje poteka v Mariboru, so uspešno začeli slovenski odbojkarji. Ti so na uvodnem preizkusu s 3:1 ugnali Grke.

Preberi več
OZS

REPREZENTANCI PRIHAJATA V MARIBOR

Drugi avgustovski konec tedna bo Maribor odet v odbojkarske barve. Športnim sladokuscem se bosta na pripravljalnih tekmah proti Iranu in Azerbajdžanu predstavili slovenski članski reprezentanci, od reprezentančnega dresa in igralske kariere pa se bo poslovil Mitja Gasparini.

Preberi več