Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

V TOKIO BREZ ROPRETA

V nedeljo se bo moška odbojkarska podala na pot proti Tokiu, kjer jo prihodnji vikend čaka začetek kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah Pariz 2024. V Azijo bo izbrana vrsta odpotovala brez Gregorja Ropreta.

Preberi več
OZS

V RIMU NAMESTO ROPRETA VINČIĆ

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrtkovi polfinalni tekmi klonila proti Poljski, ob tem pa ostala brez prvega podajalca Gregorja Ropreta, ki je zaradi poškodbe že zaključil z nastopi na letošnjem evropskem prvenstvu. Namesto njega v Rim prihaja Dejan Vinčić.

Preberi več
OZS

ROPRET OSTAJA PRI SVETOVNIH KLUBSKIH PRVAKIH

Slovenski reprezentant Gregor Ropret bo tudi v prihodnji sezoni član italijanske Perugie, s katero je podaljšal sodelovanje.

Preberi več
OZS

NA REPREZENTANČNE PRIPRAVE PRISPEL ROPRET

Ob zaključku drugega tedna priprav je moška članska odbojkarska reprezentanca močnejša za novo ime. Treningom selektorja Gherogheja Cretuja v Ljubljani se je pridružil Gregor Ropret.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI REPREZENTANTI PRED NAPREDOVANJEM

Širom Evrope so se državna prvenstva že prevesila v končnice. Slovenske reprezentantke in reprezentanti so opozorili nase. Gregorja Ropreta in Roka Možiča zmaga loči od polfinala, Tončka Šterna in Alena Pajenka od finala.

Preberi več
OKS-ZŠZ

ROPRET IZVOLJEN V IZVRŠNI ODBOR OKS

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je bil na včerajšnji skupščini Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez izvoljen za člana izvršnega odbora. Predsednik OKS ostaja Bogdan Gabrovec, ki bo na čelu krovne slovenske športne organizacije do 2022.

Preberi več