Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENCI ODPOTOVALI NA FINALE V LODŽ

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odpotovala na Poljsko, kjer bo nastopila na zaključnem turnirju elitne Lige narodov. Naši odbojkarji bodo turnir v Lodžu začeli s četrtfinalnim obračunom proti Argentincem, ki ga bomo spremljali v petek.

Preberi več
VolleyballWorld

ZA KONEC ŠE ZMAGA NAD SRBIJO

Z novo zmago slovenske moške odbojkarske reprezentance, tokrat s 3:2 (13, -25, 14, -22, 12) proti Srbiji, se je končal turnir Lige narodov v Ljubljani, na katerem je Slovenija potrdila prvo mesto po rednem delu tekmovanja. V četrtfinalu Lige narodov jih čaka Argentina.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENIJA Z ZMAGO NAD ITALIJO DRUGA

Moška odbojkarska reprezentanca se je na tretji tekmi turnirja Lige narodov v Ljubljani srečala z izbrano vrsto Italije in slavila s 3:0 (19, 21, 19) ter napredovala na drugo mesto na svetovni lestvici. Slovenija še naprej vodi tudi v razvrstivi Lige narodov.

Preberi več
STO/Andrej Tarfila

SLOVENIJA: ZELENA DEŽELA S ŠPORTNIM SRCEM

Šport ima v Sloveniji posebno mesto. Raznolika pokrajina, ki jemlje dih na vsakem koraku, ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa 365 dni na leto, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod.

Preberi več
Volleyball World

SLOVENCI V SOBOTO PROTI ITALIJANOM

Slovenske odbojkarske reprezentante v soboto zvečer čaka nova tekma elitne Lige narodov pred glasnim domačim občinstvom v Stožicah. Letos so jim točke odščipnili le Japonci, tokrat pa jim bo nasproti stala italijanska izbrana vrsta.

Preberi več
BOBO

POKLON REPREZENTANCI V SREDIŠČU LJUBLJANE

Odmevnemu uspehu slovenske moške odbojkarske reprezentance, ki si je z zmago proti Argentini na prvem srečanju elitne Lige narodov v Ljubljani zagotovila zgodovinski uspeh in vozovnico za nastop na olimpijskih igrah v Parizu, se je poklonil tudi NLB.

Preberi več
Volleyball World

SLOVENCI STRLI KUBO PO PETIH NIZIH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je drugo srečanje turnirja Lige narodov v Stožicah igrala proti reprezentanci Kube. Ta se je po pričakovanjih izkazala za zelo trd oreh, saj je Slovenija slavila s 3:2 (22, -20, 21, -19, 8).

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI PROTI MOČNIM KUBANCEM PO NOVO ZMAGO

Slovenski odbojkarji bodo v četrtek v Ljubljani igrali drugo tekmo turnirja VNL. Na prvi so se veselili zmage proti Argentincem in uvrstitve na olimpijske igre, na drugi pa bodo njihovi tekmeci vselej neugodni in prodorni Kubanci, ki se še borijo za olimpijsko vozovnico.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI ZA PARIZ POTREBUJEJO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca še ni uvrščena na olimpijske igre v Parizu. Z Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) so namreč sporočili, da Slovenci za potrditev nastopa na olimpijskem turnirju potrebujejo zmago proti Argentini.

Preberi več
Volleyball World

SEDAJ JE URADNO - PARIZ, PRIHAJAMO!

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov pred glasnimi slovenskimi navijači prišla do olimpijske vozovnice, po tem ko je s 3:0 (23, 22, 27) po izenačenem boju premagala Argentino.

Preberi več