Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SPET V KRANJU

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje-evropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Srednje-evropska zveza MEVZA je po uspešni premierni ediciji v letu 2023 z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
OK Triglav Kranj

NEJC ZEMLJAK BO V KRANJU BRANIL SREBRO

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje- evropsko prvenstvo v odbojki na mivki pod okriljem zveze MEVZA. Konkurenca prijavljenih ekip je zopet izredno močna, videli pa bomo tudi vse najboljše slovenske igralke in igralce.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO TREH ODLIČIJ

V Portorožu smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v treh starostnih kategorijah z 72 ekipami iz osmih držav. Od Slovencev sta bila najuspešnejša Predan in Bregar, ki so osvojili zlato odličje.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SE VRAČA V KRANJ

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Po uspešni premierni ediciji leta 2023 je srednjeevropska zveza MEVZA z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
OK Kamnik

DO PRVEGA MESTA V MEVZI TUDI KAMNIČANI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v finalni tekmi srednjeevropske lige v Pliberku premagali i-Vent Maribor s 3:1 (17, 17, -23, 15) in prišli do svoje prve lovorike v tem tekmovanju. Na vrhu lige MEVZA sta tako končala oba slovenska predstavnika.

Preberi več
MEVZA/ŠD Ludus

ODBOJKARJI ŠD LUDUSA DO BRONASTE KOLAJNE

Bratislava je bila minuli konec tedna prizorišče srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, na katerem so odbojkarji in odbojkarice ŠD Ludusa iz Ljubljane osvojili bronasto odličje. Pri moških je zmagal Aloha BC Wörthersee, pri ženskah madžarska EDRA.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIK PRVAK SREDNJEEVROPSKE LIGE

V Mariboru je potekal finale zaključnega turnirja srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so odbojkarice Calcit Volleyja premagale ekipo Mladost Zagreb in se veselile prve letošnje lovorike. Tretje mesto so osvojile odbojkarice domače Nove KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE V FINALU MEVZA, MARIBORČANKE ZA 3.

V Mariboru ta konec tedna poteka zaključni turnir srednjeevropske lige MEVZA. V soboto sta bili na vrsti polfinalni srečanji, že prvi dan turnirja pa sta se srečali Nova KBM Branik in Calcit Volley. V polfinalu so se zmage po treh nizih veselile kamniške odbojkarice.

Preberi več
klubi

MARIBOR GOSTI ZAKLJUČNI TURNIR MEVZA

Ta konec tedna bo v središču odbojkarske javnosti Maribor, ki bo 2. in 3. marca gostil zaključni turnir srednjeevropske lige za ženske. Na turnirju bosta igrali tudi domači ekipi Nova KBM Branik in Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

FINALNI TURNIR MEVZA BO V PLIBERKU

Iz Srednjeevropskega odbojkarskega združenja MEVZA so sporočili, da bo finalni turnir najboljše četverice srednjeevropske lige gostil Pliberk. V boj za lovoriko se bosta podala tudi oba slovenska predstavnika Calcit Volley in Maribor.

Preberi več