Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ODBOJKARICE V KONČNICI, MOŠKI PRED 8. KROGOM

Petek prinaša prvo tekmo končnice za odbojkarice v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Na prvi četrtfinalni tekmi se bosta pomerili ekipi SIP Šempeter in Luka Koper. Preostale tekme sledijo v soboto, kakor tudi tekme 8. kroga v modri in zeleni skupini Sportklub lige za moške.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Za nami so vse tekme četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V polfinale so se uvrstili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Krke. Boj za veliki finale bo 6. marca.

Preberi več
OZS

ŽREB DOLOČIL ČETRTFINALNE PARE

V petek se je v prostorih Odbojkarske zveze Slovenije odvijal žreb četrtfinalnih parov Pokala Slovenije za ženske, ki se bodo v boj za uvrstitev v polfinale podale 6. marca v Ljubljani, Novi Gorici, Kamniku in Grosupljem.

Preberi več
OK Fužinar

ZAKLJUČEN TURNIR REGIJ 2024

V Kranju se je odvijal Turnir regij za leto 2024, na katerem so nastopili dečki in deklice letnika rojstva 2009 in mlajši. Zmage so se veselili dečki koroške regije s celjsko regijo in deklice primorske regije.

Preberi več
OK Triglav Kranj

TURNIR REGIJ 2024

Kranj bo 19. in 20. februarja prizorišče Turnirja regij, na katerem se bo med seboj pomerilo šest regijskih reprezentanc deklic in dečkov letnika 2009 in mlajših.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
OZS

RAZPIS NPŠŠ 2024-2028

OZS objavlja razpis za program nacionalnih panožnih športnih šol za štiriletno obdobje 2024 – 2028, namenjen pretežno športni vzgoji otrok in mladine usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport. Rok za prijavo je 1. marec 2024.

Preberi več
Aleš Oblak

JAN KLOBUČAR SE VRAČA NA IGRIŠČA

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v končnico sezone krenili v okrepljeni postavi. V moštvo se po težki poškodbi vrača reprezentančni sprejemalec Jan Klobučar.

Preberi več
klubi

ZNANE SO TUDI FINALISTKE TURNIRJA MLADINK

Nedelja je prinesla polfinalna turnirja državnega prvenstva za mladinke, kjer smo dobili štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju pomerile za naslov državnih prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Začetek tedna je namenjen pregledu nastopov slovenskih odbojkarskih reprezentantk in reprezentantov, ki branijo barve tujih klubov, tako v Evropi kot v Aziji. Tudi pretekli teden so prispevali pomembne deleže k svojim ekipam.

Preberi več