Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

V SLOVENIJI šTIRI SKUPINE IN IZLOčILNI BOJI

Z Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) so sporočili, da bo Slovenija svetovno prvenstvo za moške gostila od 26. avgusta do 7. septembra. V Stožicah bomo spremljali odbojkarske boje štirih tekmovalnih skupin, sledile bodo tekme osmine finala in tudi četrtfinalna obračuna.

Preberi več
OZS

V ŠENTVIDU šE DRUGI TURNIR DP DO 18 LET

Na igriščih ŠD Šentvid v Ljubljani je to soboto in nedeljo potekal 2.krog državnega prvenstva v odbojki na mivki za kategorijo U18 (M/Ž). Tekmovalo je 22 parov pri dekletih ter 15 pri fantih, zmage so se veselili Emi Jurič in Ema Pangers ter Yan Pigarev in Benjamin Mugerli.

Preberi več
Mežica Open 2022

MEžICA OPEN 2022

Od četrtka 30. junija do sobote 2. julija je Mežica znova gostila turnir v odbojki na mivki za ženske in moške dvojice, tokrat najvišjega ranga. Zmage so se veselili Danijel in Jan Pokeršnik ter Maja Marolt in Živa Javornik.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V GDANSK PO ZAKLJUčNI TURNIR

Slovenski odbojkarji so včeraj prispeli v Gdansk, ki bo od 5. do 10. julija prizorišče tretjega turnirja elitne Lige narodov. Na njem bodo Slovenci igrali obračune s Srbijo, Bolgarijo, Iranom in Poljsko ter si skušali zagotoviti uvrstitev na zaključni turnir najboljše osmerice.

Preberi več
CEV

ROJC ZARES ZADOVOLJEN Z RAZPLETOM

Slovenska reprezentanca do 20 let je nastopila v 3. krogu kvalifikacij za EuroVolley v Italiji. Naši fantje so si z zmagama nad Nizozemsko in Finsko priigrali vozovnico za Italijo in se bodo v konkurenci 12 najboljših reprezentanc podali v boj za evropsko krono.

Preberi več
CEV

LOVšINOVA IN KOTNIKOVA NA IOSU DO SREBRA

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour na grškem otoku Ios osvojili srebrno odličje. V velikem finalu sta morali naši dekleti priznati premoč le avstrijski navezi Klinger/Klinger.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI BODO IGRALI NA EUROVOLLEYJU

Slovenska reprezentanca do 20 let se je z zmago proti Finski na odločilni tekmi 3. kroga kvalifikacij v Mariboru uvrstila na evropsko prvenstvo. Naši fantje so bili od tekmecev boljši s 3:2 (17, 17, -19, -18, 11).

Preberi več
CEV

ŠPANCI PREMOčNI TEKMECI ZA SLOVENCE

Slovenska moška reprezentanca do 20 let je morala na drugi tekmi 3. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Maribor, z 0:3 (-25, -21, -12) priznati premoč Španiji. Jutri našo izbrano vrsto čaka še odločilni obračun s Finsko.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT šE NAPREJ STAVI NA UDARNO TROJICO

Odbojkarice Calcit Volleyja, ki so aprila še šestič postale državne prvakinje, letošnja osvojena zvezdica je bila tretja zaporedna, so v torek dobile nasprotnice v kvalifikacijah lige prvakinj.

Preberi več
klubski arhiv

MLADE ODBOJKARICE OPOZORILE NASE V FRANCIJI

Zadnji konec tedna v juniju je v Mouginsu na Azurni obali potekal Mougins kid's Alison memorial, ki je na odbojkarska igrišča privabil 32 ženskih in 16 moških ekip otrok starih od 10 do 13 let iz Italije, Francije, Monaka, Švice in Slovenije.

Preberi več